Ünnepi bevetésen a party.[origo].hu dj-i

Vágólapra másolva!
Az év végi ünnepkörben saját dj-ink is lemezjátszók mögé állnak jópár helyen. Nézzük, hol játszik Oyle, Garbo és Wilhelm az elkövetkező napokban, karácsonytól újévig.
Vágólapra másolva!

Dj Wilhelm kezdi a party.[origo].hu dj-kommandójának bevetését. Zolika huszonötödikén, azaz karácsony első napján Dorkandkozma-féle, T-Com-székháznál lévő Fénybolygó raypainting-kiállítást festi alá downtempós zenéivel, sötétedéstől éjfélig, vagy kicsit tovább.

Oyle december huszonnyolcadikán, szerdán lép akcióba csepeli Szabadkikötő utcában, ahol a Minus 3 Day bulin játszik. Jó csomó liveactet is látunk-hallhatunk itt: a Turungót, a Fluidelectronics-ot, Dr. Victort, az Aurafoodot, a Tanu Tuvát, a Nerve-t, a Dubsuburbot. Játszik persze a protoneonos Era és Baajint, az alapzajos-delphois Kalumet és a független Görgő is.

Szilveszterkor aztán a MÁV-Sporttelepen rendeznek Hangos Kiállítást Eráék, azaz a Protoneon. A két helyszínes Hangos Neon Szilveszteren fellép a mieink közül Oyle és Garbo, akik ezúttal house-b2b-t játszanak, Russel Carpenter és Desmond Fergusson néven.

Ezen a partyn, méghozzá a chillben zenél a cinetripes Jácint, valamint Era, ezúttal Lobot néven lassabb zenéket.Utóbbi persze egy nagyterembeli szettet is prezentál, méghozzá Baajinttal kettesben, és bemutatkoznak a rendező crew ifjú tehetségei, Ynghoma és Pet.