Burridge és Blame országjáráson - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A hétvége mindkét napján itt játszik a house-híresség, Lee Burridge. Tutira megy, a Home-ban és a keceli Club Koronában tűnik fel. Az angol dárenbézer, Blame már messzebbre utazik a pénteki Citadella-beli fellépése után, a debreceni Lovardában zavar le egy szettet. A Chi Recordings ötödik születésnapján Chris Carter, Dave Tipper és Elite Force játszik az A38 hajón; a Circus Maximus előkarácsonyán Logan B töri az ütemet; a Drumloop-bulin pedig a holland Joris Voorn szolgáltatja a technót.
Vágólapra másolva!

A brit Lee Burridge is visszajáró kedves vendég errefelé. Péntek este a Home Clubban a holland C.Jay is fellép a szigetországi dj mellett, az pedig nem meglepő, hogy a hazaiak között ott lesz Kühl Tamás. Úgy fest viszont, hogy ezután a chis Naga és Beta fellépéseihez is hozzá kell szokni az óbudai klubban, még ha csak a kisteremben is. Burridge egyébként szombaton a keceli Club Koronában fejezi be hétvégi magyarországi hadjáratát.

Egy másik magaslatra, a gellérthegyi Citadellára ismét a Bladerunnaz Drum Clubja miatt érdemes felmászni péntek este. Az ottani fellépő a metalheadzes Blame, akinek egyik száma megjárta a brit Dance Top 40 csúcsát is. Fellép még Bratwa és Longman a Tactile-től, valamint Bal és Sizenine a rendezőktől.

És Blame sem éri be Budapesttel. Szombat este a debreceni Lovardában, a Groovenation bulin is jelenése van. Itt összefut az Anima Sound Systemmel, amely régen várt, de hamarosan tényleg megjelenő albumát turnéztatja. Chris.su mellett ott lesz Palotai Zsolt is, aki ezen a hétvégén sem pihenteti a nemrégiben műtött térdét.

Az Anima pénteken az abszolút hazai pályán, Szombathelyen is megmutatja a friss lemezt. A Syrup turnéján ott lesznek a crew angol vendégei, a breakben jártas Nostalgia 77 és a Naturalself, a szervezők részéről meg Pipedome is. Szombaton a Syrup otthonába, Veszprémbe érkezik a Tour, az Anima nélkül, de Erik Sumóval és Mesterházyval kiegészülve.

Hosszú szünet után ismét jelentkezik a Crunchy Breaks, a Mustbeat hétvégi partysorozata, ugyancsak pénteken. Új helyszínre költözik a rendezvény, mégpedig a nemrégiben ismét megnyílt Almássy Téri Szabadidőközpontba. A jeles vendégek ide is az Egyesült Királyságból érkeznek: a birminghami Superstyle Deluxe (Dan Holmes és Neil Simons) otthon van breakben, hiphopban, sőt a discofunkban is. Ezúttal honfitársuk, mc Chikaboo súlyosbítja a produkciót.

A Süss Fel Napban ismét Deck Attack lesz a hétvége első éjszakáján. Infragandhi és Cyborg horgára ezúttal is akadt külföldi vendég; a német Malente zenéjét jóval hálásabb hallgatni, mint annak stílusát meghatározni. Egy biztos, pörgős szettre számíthatunk tőle.

Már ötödik Édentől Keletre Fesztivált rendezi a Trafó pénteken és szombaton. Az első estén a kísérleti elektronikáé a főszerep, az osztrák Dienz Zithereddel és Christian Martinekkel, az amerikai Matthew Shippel és Guillermo E. Brownnal, valamint a honfitárs Jason Forrest Donna Summerrel. Hazai részről a Tigrics és a Prell, valmint a syrupos Mesterházy és vj-je, EgyedB hivatalos a Trafóba.

Ötödik szülinapját ünnepli a jelentős független elektronikus zenei kiadó a Chi Recordings vasárnapra virradóra. Az ünnepség, ahogy az Ablak-A-Dubra Special bulik esetében ez praxis, az A38 hajón lesz. Ezúttal olyan ismert angol breakerekkel ünnepelnek együtt Nagáék szombat este, akik mind-mind voltak már vendégeik. Gyors névsorolvasás: Chris Carter, Dave Tipper, Elite Force. Ott lesznek persze a label dj-jei és live-jai (a már említett Naga, Beta, Flack.su, FCB aka Kevin, Amb, Raster aka Anorganik, Cord) is.

Szombat este a Vidámparkban meg lehet hallgatni a holland technolemezlovas, Joris Voorn szettjét. Persze játszanak a lemezekkel shockwawe-es srácok, Carco, Kiri és Sigee.

A Circus Maximus már szombaton elkezdi a karácsonyt (Christmass Special Edition, ez áll a flyereken), a Kashmirban. A brit dramaba-dj, Logan D lesz a karácsonyfán a szaloncukor, de ott díszelegnek a CM emberei, Sp, Scinetyc és Axel is.

Forrás: [origo]
Blame

Az I Love House bulira az Oldschool Inside-ba, amerikai "hojzosok" érkeznek, nevezetesen Carlos Gibbs, Tom Blacksoul. A hazaiak közül a Gasper, Andy Slate és Ben Mckay zenél.

A végére maradt a hétvégi Jailhouse-program. Pénteken debütál a Hypnosis utódjának tekinthető Country Connection sorozat. Ezúttal a homokbuckás Kiskunságból (G a kecskeméti Tango, míg Zest a kalocsai Kilenc20 embere) fogad vendégeket a breakbeat.hu-s Grasshop fogad vendégeket. Szombaton pedig - legnagyobb megrökönyödésünkre - nincs meghirdetett buli a Jailben.

Bővebb infó és még több buli a Partytárban!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!