Idegen Ellen a Hiperűrben - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Jópár születésnapi buli sorjázik szombat este, ilyen a Debut fennállásának negyedik évfordulója, a brit James Zabielával és Chriss Gainerrel; másodszor ünnepel a Fresh ER, a szintén angol John B-vel; a ki tudja hányadik születésnapját ünneplő psy-szervező és dj, Hruscsov pedig, a spanyol Mekkanikkát hívta meg a jeles alkalomra. Ezenkívül ismét hazánkban Anthony Pappa, jön még Klaus Hill breaker, Dave Clarke technós, a drum'n'basses Sub Focus és sokan mások.
Vágólapra másolva!

Már élcelődni sincs kedvünk azon, hogy az ausztrál-brit house-mágus, Anthony Pappa ismét hazánkban kísért. Ezúttal a kilencvenes évek elejének-közepének, legendás, most és vele újjászülető klubjában, a polgári Arénában lép föl pénteken. Azon sem lepődünk meg, hogy ismét Chriss és Kühl tűnik fel az országjáró vendég társaságában. Hazánk másik végében, a szép napokat élő Pécsett, pontosan a helyi Traffik klubban a Löbe Radiant Dub System vendégeskedik. A franciák a csütörtöki A38-beli bulijukra dupláznak rá, szintén a hétvége első estéjén.

Már Budapesten, a Kashmirban rendezi újabb buliját a Circus Maximus. A Monthly Nights újabb, pénteki estéjén, a Goldie-féle Metalheadz emberei, azaz a Silent Witness mellett a rezidensek (Sp, Scinetyc, Axel) törnek dobot és basszust.

Innen átnézhetünk a közeli Kultiplexbe, ahol elszabadul a ska. Itt az amerikai Megalith kiadó estjén játszik a Westbound Train és a Toasters zenekar, az Államokból. Magyar részről az elmaradhatatlan PASO és a Ska-hecc hergelik a hangulatot, az utóbbiak rögtön lemezbemutató koncerttel. Eztán PASO-soundsystem vezeti le a bulit, vagyis Áfonya, Lipi és Krsa szelektál a lemezek között.

A Jailhouse-ban pénteken Lollipop, azaz Sakal és Stressz, meg a cimboráik vágják az ipart. Szombaton viszont, kétheti szokás szerint United Colours of House, azaz Marvin, Beta és Erká éjszakája vár az érdeklődőkre.

A Jail-gründoló csapat Nowsound Breaks sorozata elköltözött az Olof Palme-házból, de maradt a "Lizsében": szombaton már a Vidámparkból jelentkezik. Az est sztárja Klaus "Heavyweight" Hill. Játszik még a bulin a két tilosos Vida, L és G, Psure és a házigazda-szervező Erká.

A hajógyári-szigeti Eventshallban Hyperspace bulira kerül sor szombat este. Itt a brit Dave Clake, a német Ellen Allien és Mick Wills technoszettje jelenti majd a katarzis csúcsát, de azért a deadcode-os srácok Hot X, Igor Do'Urden, Jay Cortez, Coyote játéka sem ígérkezik smafunak.

A szigeten maradva, de már a Dokkban rendezik a Pacha Talents folytatásaként értelmezhető New Breed partyt. A Chriss felfedezett Yvel&Tristan duó mellett Andro, Snake Sedrick, Rich, Ben-edek és Blackman a fellépő ifjú tehetségek (ugyanitt pénteken 100 Pezsgő Éjszakája).

A Drum Clubhoz ismét a Citadellára kell felcammogni, de aki látta-hallotta brit Sub Focus dramabaszettjét nyáron a Mokka Cukában, annak nem kell magyarázni, miért érdemes hegyet mászni szombat este. Ha ez nem elég, akkor megemlítjük a brazil Ban Ban, valamint a hazai Chris.su és Soundhunter nevét.

Forrás: [origo]
John B

Az elkövetkező szombat este mintegy a születésnapi bulik jegyében telik. Ide tartozik a Fresh ER bulija, ahol crew fennállásának második évfordulóját ünnepli méltóképpen. A brit John B is megtiszteli az ünnepelteket, Bergit és Crezt az A38-on. A Debut pedig immár négyéves, Moonline és Garay a Közraktárban, az Inside-Oldschoolban a brit James Zabielával, Chriss Gainerrel és jó kis house-muzsikával ünnepel.

A psypartyszervező Hruscsov születésnapjára Spanyolországból érkezik a Mekkanikka (a Psychedelic Train From Spainre), de ott lesz Oleg, Jirzij és Tsubi is a MÁV-sporttelepen szombat este. És ha hozzávesszük, hogy az óbudai Bed klub is hároméves, akkor beláthatjuk, hogy Mikulás és karácsony között is van mit ünnepelni.

Még több party és részletek a Partytárban!