Fabric újdonságok

Vágólapra másolva!
Minden hónapban biztos pont, hogy a hónap közepén új mix cd-vel jelentkezik a londoni Fabric klub és kiadó. Nincs ez másként most sem, az augusztusi Death In Vegas mixet szeptemberben a Sunday Best kiadó feje, a BBC egyik nagynevű DJ-je, Rob Da Bank jegyzi.
Vágólapra másolva!

A Blue Room és a One Music című műsorokat is szerkesztő Rob Da Bank a rá jellemző eklektikával válogatta össze a Fabric sorozat 24. darabját. A mixben többek között ott találjuk a Vitalic, Michael Mayer, Frankie Knuckles és Plastikman egy-egy száma mellett a manapság divatos angol és amerikai indie színtér üdvöskéit is, mint a Futureheads, a Fiery Furnaces vagy épp a Whitey dalát is. A hirtelen jött sikerekről mindössze ennyit nyilatkozott nemrégen Rob - "Sosem hittem, volna, hogy a kiadó, a DJzés vagy a műsoraim valaha elindulnak, aztán egyszerre beindult minden az elmúlt néhány évben. Nagyon örülök.".

A következő, októberi, kiadvány az amerikai bootleg király Diplo nevéhez fűzödik, míg novemberben a techno rajongók örülhetnek majd Carl Craig legfrissebb mixének. A decemberi, sorrendben 50.(!!!), kiadvánnyal pedig a drum n bass rajongókat ajándékozza meg a kiadó, a mixet nem kisebb név jegyzi, mint a High Contrast.

Neon Music