Orosz dobbasszus- és trance-szigorlat - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A hétvégén a breakes PMT és a JDS duó, valamint a house-os Max Graham érkezik a Brit-szigetekről. Itt lesz az Alpok Frank Sinatrája, az utóbbi években elektronikus zenében utazó osztrák, Louie Austen, egy norvég (Cave) és egy szlovén technós (Toky), meg egy orosz származású dnb-s tinédzser, Limewax. A nemzetközi Parvati Records psy-buliján a szintén orosz Kindadza, a dán Grapes of Wrath és az olasz dj Natan lép föl - utóbbi nevezhető tán a hétvége főprogramjának partyfronton.
Vágólapra másolva!

Péntek este az Olof Palme-házban folytatódik a Nowsound Breaks, a Chew the Fat! utódpartyja. PMT aka Fata Morgana nem először tiszteli meg a Nowsound közönségét. A est másik hívó(mozaik)szava a JDS, amelynek egyik tagja, Darren Pearce teszi tiszteletét. Az est mindkét sztárja bátran követelhetne katedrát magának a zeneegyetem breakbeat-tanszékén. Hazai részről Marvin és Tb Gon, a Trancewave-ből, illetve Erká, a szervezőcsapat rezidense alakítanak tanársegédet.

Ugyanekkor az A38-on az osztrák elektronikus zene két különleges alakja mutatja meg tehetségét. Louie Austent az Alpok Frank Sinatrájának is becézik rajongói, egyébként nem mai gyerek, a hetvenes-nyolcvanas években bárénekesként működött, manapság zúzós futuródiszkóra nyomja. A másik, Karaun iráni származású ifjú tehetsége az osztrák szcénának.

A Home-ban house-est lesz pénteken, főattrakciója a brit Max Graham. Attól sem hökkenünk meg, hogy most is Chriss és Kühl képviseli a magyar színeket. A klub kistermében pedig a holland Tunderdam lesz a hangulatfelelős, de a mi Surprise-unk is tartogat bizonyára meglepetést.

A szombat és talán a hétvége legérdekesebb és ily módon fő eseménye a Parvati Records Labelpartyja, az ötéves Psybaba Recordstore szervezésében. Ebből már sejthető, hogy egy súlyos psy-estére kell készülnie annak, aki szombaton a hajógyári-szigeti Naphallba látogat. A nemzetközi kiadót három liveact, így az orosz Kindadza, a dán Grapes of Wrath és a magyar Para Halu mellett egy olasz dj, Natan képviseli.

Kicsit arrébb Óbudán és ugyanekkor a Supersonicban a technóé és az ipari hardcore-é a főszerep, két teremben. Játszik a norvég tribaltechnós, Cave és a ká-európai szubkultúra veteránja, a szlovén Toky. A mieinket többek között Benzol képviseli. A kisteremben a Narg szervezésében és az osztrák Ryc segítségével hatalmasodik el az ipar.

A hajógyári-szigeti nyári hadjáratot sikeresen teljesítő, Bladerunnaz-szervezésű Drum Clubját ajánljuk melegen szombatra, a jövő héten záró Pachába. Az est fő fellépője a Tech Itch embere, a tizenhét éves, orosz származású Limewax, stílusa a géppuskalábú mackófelsősöknek kedvez leginkább. Magyar részről a tactile-os Chris.su, valamint a Black Hole Crew lemezlovasai: Migu, Kozy P és Samulkow emelik az est fényét.

Forrás: [origo]
Kindzadza liveactezik

Eggyel odébb, a Pesti Vigadó impozáns épületében rendezik az első Mode Fest - Első Modern Elektronikus Zenei Fesztivál elnevezésű eseményt. Itt a báltermben Jován és Lauer, majd Bárány és Hamvai PG játszik back-to-backet. A kistermbe pedig a Strictly Café deres szemöldökű dj-i, azaz Lank, Sanfranciscobeat és Slam Jr. menekülnek az időközben már bezárt Dokkolóról.

Még több infó és egyéb bulik a Partytárban!