Indián nyár klubnyitásokkal - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Az időjárást és a szabadtéri bulikat tekintve még nyári hétvégén, egyre több klub kezdi meg őszi programját. Nem maradunk külföldi sztárok nélkül sem, a japán Stephan K. és Taka Motomura  a Dokkban lépnek fel pénteken. A Hajógyári sziget másik felén a Mokkában a brit Optiv örvendezteti meg a törtütemek elkötelezettjeit. A tokodaltárói Zenith Dance Klubban pedig a szerb Dejan Milisevics lép fel.
Vágólapra másolva!

Kezdjük is a Dokkal és japán vendégeivel a péntek este fellépő Stephan K.-val és Taka Motomurával. Dj Taka dobosként kezdte egy rockbandában, majd a japán klubélet beindulásával egy időben a dj pult mögött találta magát. Producer társa Stephan K. ismertebb, dolgozott egy másik nagy japánnal Satoshi Tomiival. New Yorkba költözve pedig, John Cramerrel gyártott olyan slágereket, mint a Wish You Were Here, az I Love You, vagy a Fuck Sonett. Remixerként a Kosheen vaskos slágerét a Hide U-t értelmezték újra. Természetesen Chriss és Kühl játszák a warm up és levezető szetteket.

Vidékre pillantva, a sárándi M47 diszkó kilencedik szülinapi bulijára kapjuk fel a fejünket. Az ünneplők között Tonio, Nicholas Bacher mellett a rezidensek Zsíros, Smith is ott lesznek. Szombat este Tokodaltárón a Zenith Dance Klub vendége lesz a szerb Dejan Milisevecs és egy hazai nagyágyú Budai is.

A budapesti klubok közül választhatunk szabadtérit, ilyen a Mokka Cuka. Itt pénteken a Verydisco elnevezésű sorozat újabb darabjában a trancewawes TB Gon, a nowsoundos Erká, a tilosos Pedro és a breakbeat.hu-s Grasshop kotyvaszt törtütemeket. Szombaton ismét Drum Klub és megint egy brit, Optiv. A guidfordi fickó és másik három földije Cause 4 Concern névén arattak sikereket, idővel ők lettek a neurofunk hangzás abszolút meghatározói. Ez a projekt most szünetel, így emberünk olyan arcokkal kooperál, mint Sun Empire, Gridlok, a Bulletproof vagy a Concord Dawn. Jelenleg nagylemezen dolgozik és saját kiadója, a Red Light számára készít új zenéket RymeTyme, Fierce és a magyar Chris.su közreműködésével. Könnyedebb darenbéz szettre számíthatunk tőle.

Nyit a Jailhouse is, amelyik szembe megy a Mokkával, annyiban hogy itt pénteken szól a dobbasszus és szombaton breakbeat. Pénteken az Adrenalin Nights első őszi darabja pörög Longman vezetésével. Szombat este aztán kitör a Breakbeat Independent, itt Marka, TB Gon és Erká tesz a függetlenségért. A Supersonic Technikumba is érdemes elnézni, Grega, és a Bernáth(y) család mellett egyéb techno misszionáriusok is fellépnek.

Lesz persze open air psy buli is. A Psyevolution és E.T. prezentálja a Nomad nevű liveactet és dj Mael-t a Mind Control nevű crewtól. Nem maradunk goa pénteken sem, ekkor indul az egyhetes, Antropos.hu által támogatott ócsai Alujáró fesztivál. Az első napon Hruscsovval és barátai szolgáltatják a talp alávalót. Szombaton aztán minimál és techno nap lesz az ócsai vasútállomáson, a frankhegyi Dorkkal, a North Pole-os Sinkóval, Wamzerrel és Kalttal, valamint az illegal partys Reakhtorral. A hét folyamán lesz még elektro, break és hip-hop nap is, a fesztivál jövő szombat hajnalban zárul.

Még több party a partytárban!