Forgószél a beach-en - Danubius Axe Twister-parti és -bajnokság Siófokon (x)

Vágólapra másolva!
Az idei nyár egyik legérdekesebb és legrendhagyóbb partijának lehettünk szemtanúi augusztus tizenharmadikán, szombaton, Siófokon a Coca-Cola Beach House-on, ahol a Danubius Axe Twister Partyn, az Axe Twister-bajnokság országos döntőjét rendezték meg.
Vágólapra másolva!

Napjaink egyik legfelkapottabb játékának, a Twister ismerői és lelkes érdeklődők az ország minden pontjáról szép számmal álltak a játékosok közé vagy csak figyelték ezt az igazán szórakoztató gabalyodást.

Az amerikai filmekből már jól ismert a rendkívül szórakoztató twister játék, mely egy földre teritett játékmezőn zajlik. A mezőn színes pontokra kell a megadott módon eljutni, aminek következménye, hogy a résztvevők lehetetlen és nagyon vicces testhelyzetbe kerülnek (bal kezet a kék pontra, a jobb lábat a sárga pontra stb.).

Az ilyenkor szokásosnak mondható egymásba gabalyodást - ami sokszor csal mosolyt a nézők arcára - még az is nehezítette, hogy kétfős csapatok versenyeztek egymással az erre az alkalomra épített játéktéren. A küzdelem frappáns és humoros lebonyolításában a Danubius Rádió műsorvezetői segédkeztek.

Egy másik helyszínen a szervezők egy Guiness-rekordméretű Twister-pályát állítottak föl a bátrabb kedvű víz-parti-arcok legnagyobb örömére. A nem hétköznapi versengést a rövid idő alatt összesereglett nézők ugyanúgy élvezték, mint maguk a játékosok.

Forrás: [origo]

A nagyérdemű közönséget igazi augusztusi, forró nyár fogadta. Bikini, homokos föveny, hűsítő víz, szikrázó napsütés, jó pasik és csajok, szemetgyönyörködtető testek és minden, ami egy igazi beach-partihoz kell.

Forrás: [origo]

A küzdelem alatt a háttérben először dj Sterbinszky teremtett pillanatok alatt igazi ibizai hangulatot. Majd a a játék szünetében a "firkált testű rosszfiúk", azaz a Hooligans csapata lépett színpadra, osztatlan sikert aratva. A csatározás folytatása után egy újabb fellépő, a Roy és Ádám következett, majd ezután jött az ünnepélyes dijátadó.

Forrás: [origo]

A nyertesek személyében gazdára leltek az Axe Twister-bajnokság fődíjai: a két darab LG plazmatévé, a kettő LG hordozható DVD-lejátszó és a kettő LG kamerás mobiltelefon is.

Forrás: [origo]

A folytatásban további sztáráradat érkezett a tízéves Bon-Bonnal és az Axe Twister Fekete Színházával, megkoronázva a felejthetetlen napot.

(x)

Forrás: [origo]