Partyk az új kenyér hétvégéjén - brit houserek Tiszakécskén

Vágólapra másolva!
Az új kenyér hétvégéjén is tart például a psytrance-fesztivál Ozorán, ahol rengeteg külföldi és magyar fellépő szórakoztatja a vendégeket. A miskolci elektrógereknek a  brit Meat Katie-t sikerült városukba csábítani. Hazánkba látogat Danny Howells is, aki tiszkécskei New Light vendége lesz. Szombaton ugyanoda érkezik Dave Seaman és Luke Chable, így legalább hárman lesznek az Egyesült Királyságból a Tisza-partján alkotmányunk ünnepén. Lesz még Fields of Joy 6.5, ismét a Mokkában, mc Staminával, a Bad Company-s D-Bridge-dzsel és a Botchit&Scarper-es Sotóval.
Vágólapra másolva!

Ozorát sem kímélte meg az utóbbi napok nyákos időjárása. Informátoraink szerint azonban szárad a sártenger, ami a hétvégére rossz emlék lesz csak. A felhozatal elég erős, mintha összeborulna a hazai szcéna, ott lesz mindenki, aki számít, sőt az is, aki kevésbé. A külföldi vendégek listájáról néhány nevet is felsorolnánk a teljesség igénye nélkül: Peter Didjital és a Son Kite Svédországból, James Monro Portugáliából, Stratos Görögországból, D-Nox Németországból...

A pénteken a dinamikus miskolci szervezőcsapat, az Elektróger, ezúttal a Tudomány és Technika Házában tartja szokásos partyját. Sikerült elhívniuk a brit break világában közel sem ismeretlen Meat Katie-t, de Naga is emeli az est fényét. Rajtuk kívül még miskolci dj-k is jelen lesznek.

Ha Budapestre vetjük tekintetünket, akkor az óbudai Mosquito Clubban minden pénteken sorra kerülő Trance Sensation - Summer Edition 2005 fantázianevű táncmulatságot kell megemlítenünk. Itt a rezidens dj-k: Wick Silver, N-Tony, Fabian és Gabriel Miller minden héten egy vendéget hívnak, ezúttal Christian Slatert és vele együtt esnek transzba.

A tiszakécskei Club New Light is ráerősít az új kenyér, az alkotmány és az első magyar király ünnepének hétvégéjén. Pénteken Fullmoon partyt tartanak a kerek hold tiszteletére, szombaton pedig a nyarat búcsúztatják, reméljük, kissé elhamarkodottan. Péntekre a proghouse-veterán Danny Howells pörgeti a korongokat, őt a Deadcode néhány embere egészíti ki. A szombati nyárbúcsúzatató happening a house jegyében telik, főprogramként Dave Seaman, Luke Chable szettjével, fellépnek még Tommyboy és housematicos kollégái.

A nemzeti ünnepen, a Budapestechno nevű esemény várja a tűzijátéktól elképedt táncos lábú fiatalokat az Üllői úti Kashmir Undergroundban. Lesz techno- és trance-tánctér és jópár ismert magyar lemezlovas.

A Fields of Joy 6.5 - Back for More viszont a breakbeat és drum'n'bass kedvelőit várja szintén két helyszínnel. Brit részről a Bad Company embere, D-Bridge, mc Stamina, illetve a Botchit&Scarper-es Soto érkezik, míg az erős hazait többek között Longmantől, Tb Gontól és Marvintól kapjuk. Mivel ez a party a Mokka Cukában lesz, könnyen lehet, hogy a vasárnap hajnalban a Sziget megannyi reggele után újfent a Hajógyári-szigeten találjuk magunkat.

Még több party és részletek a Partytárban!

Forrás: [origo]