Ádvent a technósoknak, Naga háromszor - Sziget-elektroszombat

Vágólapra másolva!
A Sziget szombati napja partyszempontból talán a Hyperspace-re járó arcok kedvence lesz: az arénában a kőkemény technót prezentáló The Advent liveact és Luke Slater lesznek a sztárvendégek, a lazább stílust kedvelőknek pedig egyszerre három helyszínen kell lenniük ahhoz, hogy ne maradjanak le kedvenceikről.
Vágólapra másolva!

A partyarcok szombat este jobb, ha elkerülik a Nagyszínpadot, mert a Tankcsapda és a Korn fellépésére várhatóan eléggé más közönség lesz kíváncsi - de természetesen a többi helyszínen nem maradnak program nélkül az elektronikus tekerés katonái sem.

Kezdjük mindjárt a hazai érdekességekkel: a Wan2-sátorban kora esti bemelegítésként, fél nyolctól Marcel fog zenélni, majd éjjel egy előtt tíz perccel a Marcelhez hasonlóan már nemzetközi szinten is ismert és elismert Zagar formáció ad koncertet.

A Zagar ahhoz az Ugar Recordshoz tartozik, ahonnan Yonderboi-t is megismerhettük, valamint ők készítették el tavaly a Szezon című film zenéjét is. A honlapjukon található infomációk alapján ne egy szimpla fellépésre készüljünk, hiszen a látványról vj Fabricius gondoskodik, a koncertről pedig egy kisfilm is készül.

A Cinetrip Space Lab szombati gárdája is erős lesz, a hazai vonalat végre Naga és Fine Cut Bodies aka Kevin viszi a Chi Recordings képviseletében, külföldi vendégként pedig a breakbeatben utazó angol Chris Carter töri szét az ütemeket, aki a Thursday Club Recordings (TCR) kiadónál jeleskedik legtöbbet, de a Chi-kiadványokon is feltűnik egy-egy remixszel.

A Cinetrip mellett a Cökxpőn Ambientsátor is tartogat érdekes eseményt, a mindenki által elismert, szinte minden stílusban otthonosan mozgó Palotai várja az érdeklődőket éjjel előtt három előtt tíz perccel egy "Dubapest" bulira.

Akinek pedig még ez sem lenne elég, a Mokka Cukában Pedro, Titusz, Negro és a többiek szintén várják a tekeregni vágyókat - szóval, lesz sűrű mászkálás a helyszínek között.

A hypereseknek, technósoknak könnyebb dolguk van. A Partyarénát szombatra száz százalákban technosátorrá varázsolta a szervező Deadcode. A két angol sztárvendég, a kemény technót élőben toló, brutális The Advent, illetve a szintén brit technoalapember, Luke Slater már minden bizonnyal ismerős a partyzóknak a Hyperspace-kről.

A Partyaréna technonapját a hazaiak közül Newl és a Hyperspace-rezidens Igor Do'Urden egészítik ki, illetve itt lesz még az mc Mars szövegeivel erősítő osztrák formáció, az Electronmike versus Bernd Isaac.

Forrás: [origo]