Apróbb fesztiválok - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Megállapíthatjuk, hogy a növekvő számú magyarországi turista zömét július utolsó hétvégéjén semmiképp sem a külföldi partyfellépők teszik ki. Eltekintve a hegyesdi psytrance-fesztivál részben nemzetközi mezőnyétől, szokatlanul kevesen jönnek: Quantic, Lee, Time Lock... Jó bulik persze ettől még sokfelé lesznek.
Vágólapra másolva!

Itt van például a Tech Time sorozat Summer Special névre hallgató különkiadása, a gödöllői Club Playben. Newl, Behnam, Joe Nathan, Nory, Steve Brick és Zrg válogatja a technót egész péntek éjszaka.

Szintén péntek, Mokka Cuka: a Hajógyári-szigeti hely, illetve még inkább a társszervező Deep ízlésében ezúttal sem kell csalódnunk, a Tru Thoughtstól hívtak vendéget. Quantic, azaz Will Holland mellett az Uptown Felaz formáció, vagyis Future és Negro játszik. Másnap ugyanitt tartják a Bladerunnaz Drum Clubját, amelyen a metalheadzes britnek, dj Lee-nek szánják a főszerepet. Hazai részről meg Bal és Stealth tördeli az ütemeket.

Javában zajlik már két másik fesztivál. A gárdonyi LB27 Reggae Camp a jamaicai zenék legjobbjaival csábít: a Ladánybene 27-től a Tigrisen át cseh és lengyel meghívottakig sokan játsszák a riddimeket. A Bakonyban, Öcsön a Kis Öcsi Fesztiválon ingyen hallgathatunk egy csomó magyar dj-t.Szombaton indul a hajógyári-szigetről a Strictly! Yacht 02, egy igazán exkluzív buli. Az Európa-hajóra délután ötig lehet felszállni, akkor aztán átveszi az irányítást a Slam Jr., Stone, Lank, Sanfranciscobeat, Mb Project, Soundsmith, Tolnai, Light, Magyar, Xcuse, Grabovsky, Madox, Klener, Cartman, Mark Jazz, Junkie, Zee, Balogh Gabi, Jutasi társulat valamelyik tagja, és reggel kilencig a felsoroltak egymást váltják a két tánctér pultjában.

A háromnapos, már harmadszor megrendezendő Psycamp Hegyesd a forestrance nagyágyúival hasít. Így számíthatunk a brazil Patch Bay és az izraeli Anam Cara liveactjére, a dj-k közül pedig Fred Dummondot, Siriust, Face-t, Bentley-t és Mayát érdemes kiemelni, nem szólva a magyar kotingensről. Lesz természetesen chillhelyszín is.

Forrás: [origo]

Eközben Bugyin hamisítatlan openair goaparty várja azokat, akik nem utaznának el a Tapolca melletti Hegyesdig. A Szavanna horgásztónál az izraeli Time Lock és a portugál P-Mac előtt és után Oleg, Dolphin, Wegha, Jirzij és Tsubi lemezei szólnak.

Egy technoeseménnyel kezdtük, azzal is fejezzük be: az Üllői úti Kashmirba Terminology fedőnév alatt trombitálják össze Budait, Daniel D-t, Niluxot, Simont, Slave-et és Deeroyt. A kisteremben Killswitch, Morison és Reset táncoltat.

Egyéb infók és még több buli a Partytárban!