Strictly! Yacht II - megvannak a jegynyertesek!

Vágólapra másolva!
A nagy sikerű tavalyi után idén is Strictly! Yacht, mely tulajdonképpen egy zenés hajókirándulás a budapesti éjszakában. Az exkluzív party közönsége limitált, belépője pedig meglehetősen borsos, de aki velünk játszik, ingyen is ott lehet. Az helyszínként szolgáló Európa-hajó július harmincadikán szombaton, délután ötkor indul a Hajógyári-szigetről, és várhatóan reggel kilenckor ér vissza ugyanoda.
Vágólapra másolva!

Lesz welcome-drink, svédasztal, frissgyümölcs-hegyek, klimatizált tánctér - tehát minden, mi szemnek és szájnak ingere. A szervezők arra is felhívják a figyelmet, hogy a fürdőruhát se felejtsük otthon - mindezekkel együtt garantáltan stresszmentes szórakozást ígérnek. A látvány sem lesz utolsó, projektorshow, illetve animációk színesítik a programot, mit több, aki kéri, arról a szervezők profi fotósa készít fényképet, melyet a buli után ingyen küldenek el.

Mindezen paradicsomi állapotok pedig a kortárs tánczene felhőtlen élvezetét segítik elő. A program gerincét természetesen a Strictly! dj-serege adja, vagyis: Slam Jr., Stone, Lank, Sanfranciscobeat, Mb Project, Soundsmith, Tolnai, Light és Magyar, Xcuse, Grabovsky és Madox. A "klasszikus magyar dj-nek" mondható label már 1996 óta beleégett az elektronikus zenei köztudatba, amit csak erősített, hogy 2000-től már zenekiadással is foglakoznak. Műfajhatárokat nem ismerő elektronikájuk várhatóan az Európa-hajó táncterét is betölti.

Speciális vendégként Jutasi Tamás és az ő Secta Sound Systeme osztja az ütemeket. Jutasit nem kell bemutatni, Slam Jr.-hoz hasonlóan ő is "dj-matuzsálemnek" számít. Az utóbbi években leginkább - természetesen a Secta összekovácsolása mellett - a Sunset Café című rádióműsor és bulisorozat fölött őrködik. Két korábbi rockzenésszel, Sab Mutuval és Bara Balatuval, hozta össze proghouse-liveactjét, a Secta Sound Systemet.

Ott lesznek még a Truesounds.hu-tól Green, Brandon Cruz és Klener. Az Eastern Evolution csapatát Mark és Cartman képviseli, míg a Justmusic.fm-től Junkie, Zee és Balogh Gabi tesz föl. A számos lemezlovas garantálja, hogy a kortárs tánczene mind több színéből kap ízelítőt a szerencsés, aki fel fér a hajóra. Gyülekező délután négy és öt között a Hajógyári-szigeten lévő egyik új helyen, a Coronita-teraszon (a Dokk Club és az Events Hall épülete mögött); a hajó innen indul Baja felé, majd onnan vissza Budapestre.

A belépő az exkluzivitáshoz és a szolgáltatásokhoz mérten nem olcsó: tízezer forint. De aki a party.[origo].hu-val játszik, ingyen is ott lehet. Kérdésünket a nyeremény értékéhez igazítjuk, tehát ezúttal kicsit összetettebb válaszokat várunk. Hányadik születésnapját ünnepelte áprilisban Slam Jr. csapata, a Strictly!, ki volt az ünnepi party sztárvendége és melyik friss remixéről nyilatkozta nekünk, hogy "már alig várja, hogy lejátssza Magyarországon is"? (Segítség korábbi cikkünkben.)

Forrás: [origo]

A válaszokat a [email protected] címre várjuk péntek délután háromig, Yacht tárggyal. A helyes megfejtők között két belépőt sorsolunk ki. A nyertesek teljes listája legkésőbb péntek délután ötkor elérhető lesz az [origo] Party rovatából; a nyerteseket az [origo] e-mailben értesíti, egyben közli a nyeremények átvételének pontos menetét. A játékban a T-Online Rt. munkatársai nem vehetnek részt.

(x)