Új magyar zenetechnikai oldal - www.zlm.hu

Vágólapra másolva!
Új magyar zenetechnikai weboldal indult július huszonegyedikén. A Zlm.hu a legújabb zenetechnikai eszközöket mutatja be magyar nyelven, a hiánypótlás szándékával.
Vágólapra másolva!

"Magyarországon az emberek többsége nem megfelelő szinten beszéli az idegen nyelveket. Másoknak meg nincs ideje végigszaladni a hálón, hogy megismerkedjenek az új technikai eszközökkel. Ezért gondoltuk, hogy hiánypótló szolgáltatásként létrehozunk egy magyar nyelvű zenetechnikai oldalt, miután eddig is sok ismerősünk keresett minket különböző problémákkal - mutat rá az oldal létrehozásának céljára Kerekes Kornél "főszerkesztő", aki maga is saját stúdióval rendelkezik.

Az oldalon rövid hírekben számolnak be a zenetechnikai újdonságokról, ezek paramétereiről, áráról, valamint arról, hogy ezek mikor kerülnek boltokba. Az főoldalon a legfrisebb hírek találhatók, de meg lehet keresni az eszközöket kategóriánként is. Emellett linkgyűjteményt is találunk, ahol gyártók oldalai és egyéb zenetechnikával foglalkozó linkekre kattinthatunk.

Az oldal független, semelyik gyártó termékeit sem helyezi előtérbe. Egyetlen "szépséghibája", hogy egyelőre csupán a vájtfülűek számára érthető a nyelvezete, de a szerkesztők a későbbiekben laikusok számára is érthető szövegeket is közre kívánnak adni.