Újra Garancs-party - hétvégi buliajánló

Vágólapra másolva!
Két ingyenes (a Mokkában Vadimék, Alkotótábor a Balatonnál) és három szabadtéri buli (Hyperspace, Garancs, I Love Deep), illetve James Zabiela a Flörtben. Menjünk partyzni.
Vágólapra másolva!

Az SRS, a Minimalheadz és a Syrup közös Alkotótábort szervezett a hétvégére. A Balatonalmádi és Balatonfűzfő közötti Tobruki strandon egész éjjel és nappal szól a techno, a minimál és persze az elektro. Kár itt felsorolni, ki mindenki teszi majd tiszteletét, de az biztos, hogy nagyon széleskörű összefogás eredményezi, hogy zenei határok és szervezőcsapatok torzsalkodása nélkül jött létre ez a teljesen ingyenes tábor.

A Mokkában - hogy a low-budget-bulik sorát folytassuk - az orosz Vadim fog játszani, aki tavaly már egyszer felkavarta az A38 gyomrát. One Self nevű formációjában feltűnik még egy dj és egy chilei-brazil énekesnő. A csapat mind a származását, mind a zenei világukat tekintve egy óriási mix. Hogy legyen egy kicsi hazai is a dologban, Keyser és Shuriken is a pult mögé áll majd.

Aki viszont azt gondolná, hogy a szombati Hyperspace mindenképp fedett helyszínen lesz, az téved. Jó idő esetén ugyanis a Hajógyári-szigeten lesz, teljesen szabadtéren, nyolc év óta először. A két meghívott pedig külön-külön is akkora sztár, hogy biztosan ez a buli viszi a pálmát ezen a hétvégén. A francia Miss Kittin mellé képzeljük oda a kanadai Richie Hawtint, és ezt a képzetünket tartsuk szombat estig a fejünkben. Ha sikerül, akkor olyan hangrobbanássá fog válni az egész, hogy lehet, odébb mozgatja a szigetet. Ha mégse, az csak azért elképzelhető, mert eső esetén a Home Clubban lesz megtartva. A két nagyágyú mellett a Deadcode csapata is felvonul: Hot X, Igor Do'Urden, Jay Cortez és Coyote. A belépő elővételben majdnem négyezer, a helyszínen négyezer-ötszáz forint.

Ugyanekkor a Citadella Gardenben a Freee Magazin partysorozata, az I Love Deep pörög tovább, ezúttal egy B2b Nite-tal. A város tetején megjelenik többek között a Zoltán-Decay páros, Zürichből a Babak versus Jon Silva aka Soda Inc. formáció, Budai pedig Dandyvel közösen zenél.

Szombaton a Garancsi-tónál elektromos zenei fesztivál, egész konkrétan a rakétakilövő bázist kell megtalálni. A felhozatal itt is egészen finoman eklektikus: először is játszani fog az angol drum'n'bass-nagyágyú, dj Raiden, akit Bal és Sizenine támogat majd az ütemtördelésben, lesz egy kis futuredisco Kevintől és Nagától, csipet techno Dorkától, és Titusz majd eldönti, melyik lemeztáska a nyerő aznap este. Mindemellett lesz psytrance-rész is.

Forrás: [origo]

A siófoki Flörtben James Zabiela lép a lemezjátszók mögé szombaton, hogy egészen színes progresszívvilágba csaljon. A Renaissance születésnapjára nem is lehetett volna autentikusabb előadót meghívni. Itthonról Dandy, Moonline és Garay fogja pörgetni a lemezeket. A jegyek elővételben háromezer-ötszáz, a helyszínen négyezer-nyolcszáz forintba kerülnek.

Még több party a Partytárban!