Újabb fesztiválok - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Nem lesz túl sok buli, de - elsősorban a Voltot felváltó két újabb fesztivál jóvoltából - mégis tömérdek nemzetközileg jegyzett dj, liveact és zenekar csődül hozzánk. Önkényesen szemezgetve közülük, íme némi ízelítő: Hybrid, Asian Dub Foundation, Etnica, Sonus, Friendly, Hydro, Misjah...
Vágólapra másolva!

A fesztszezon kellős közepén vagyunk, ne csodálkozzon hát senki, hogy egymásba lóg a Hegyalja és a No Man's Land. Szerencsére jobbára más zenéket vonultat fel a két esemény. Előbbin (Tokaj közelében) pénteken a Hybrid, az Irie Maffia Soundsystem, a Colorstar, a Neo, szombaton az Asian Dub Foundation, (dj-szettel) az EZ Rollers, a Space Monkeez, a Boban Markovic Orkestar, az Anima Sound System és a Zagar lép fel.

Ezzel szemben a senkiföldjévé változó Dabason elsősorban a psytrance nagyágyúi sereglenek össze, az Auriculartól az Etnicán és a Sonuson át D-Noxig. Igaz, lesz egy szintén izmos "chillout and world music" színpad, ahol a Gimmeshot crew, a cinetripes Jácint vagy a chis Naga és Kevin is eljátszogat a keverővel.

A Margit-szigeti Cha-Cha-Cha-teraszon ismét Budapesti Bootleg Balhé, ezúttal a német dj Shir Khannal (Meta Polyp/Tolcha). Magyar részről Barkács és Automata Hari, valamint a Bootleg Pimps of Győr tesz fel.

Ugyancsak külföldit lát vendégül a Mustbeat klubsorozata, a Crunchy Breaks. Dj Mantenna az osztrák NeverLeaveStudio sztahanovistája - rajta kívül a két házigazda, Soulrise és Clairvo pakolja a lemezeket.

Még mindig péntek, Hajógyári-sziget: a Mokka Cukában tartják az aktuális Chew The Fat! partyt, méghozzá ingyenes belépés mellett. A főszereplő az ausztrál Friendly, az angliai Fat! estek rezidense, a tavalyi év felfedezettje. Társai a pultban: Marka és Erká. Másnap ugyanitt Drum Club, súlyos dobbasszusokkal, a brit Hydro (Quarantine/DNAudio), továbbá Safair és Longman keze alól.

Szombatra két vidéki bulit is tudunk ajánlani. Kiskunmajsán, a Club Alcatrazban a holland dj Misjah, a horvát Mark Times, no meg három amerikai, Carl Kennedy, Luis Diaz és Gabor K zenél a Red Bull Sunrise keretében. A hazai ízeket James Cole, Mannel, Just-Inn és Mandez képviseli.

Baján, a Parkerdő volt autósmozijában Zöldövezet 02 néven rendeznek partyt. A szegedi Based on Bass csapatának tagjain - Suzuki Samurai, Corp, Zest - kívül a Chi Recordingsból ismert Cord muzsikál.

Bővebben és egyéb bulikról a Partytárban!