Egész héten Tilos-maraton

Vágólapra másolva!
Már tart a Tilos rádió évente ismétlődő, Maraton névre keresztelt rendezvénysorozata, amellyel a nonprofit orgánum támogatást gyűjt működési költségeihez. Vasárnapig minden nap változatos programok a Kultiplexben.
Vágólapra másolva!

A budapesti közösségi rádió e hét napjain délután négytől éjfélig gyűjti a hallgatók adományait, a Kinizsi utcai Kultiplex művelődési ház kerthelyiségében. A jótékonykodók Tilos-matricát, Tilos-pólót és Maraton-cédét kapnak ajándékba. Emellett esténként Tilos-filmeket nézhetnek a kertben és találkozhatnak a rádió műsorkészítőivel.

Természetesen a Maraton alatt is zajlanak a Kultiplex heti rendszerességű programjai (annál is inkább, mivel számos Tilos-dj lép fel a klubesteken). Szerdán Szimbióta ingyen, az Illuvatar liveacttel, valamint dj Marky, Lucky és Teetay lemezeivel. Csütörtökön Gimmeshot egy ötszázasért, a szokásos csapattal: dj Mango, Ozon, Gathkins, Dermot és Skunk, illetve mc Busa, Morzsa, Sena, Kemon, Mok, Polskie, Colombo.

Pénteken a Break Killer nevű esemény következik: dj Nixon, Vektor, Vida G, Azaki, Vilu és Vida L játszik, erre ugyancsak ötszáz forint a beugró. Szombaton Crunchy Breaks a Mustbeat szervezésében - Device, Sabda, Clairvo, Blondino, Ashramm és Soulrise zenél ingyenes belépés mellett. Vasárnap pedig Sim, Sickboy, Norm és Vityó prezentálja a Weekandbasst, szintén szabad bejárással.

Az [origo] munkatársai közül többen a Tilos rádió műsorkészítői.