Ocho Nights második forduló

Vágólapra másolva!
Az egyéves party.[origo].hu - nem csak ebből az alkalomból, de június kilencedikén, csütörtökön elindította saját bulisorozatát: az Ocho Nights - Eklektik Elektrik nevű, teljesen ingyenes szériát, a Hajógyári-szigeten. A június 16-ai esemény ezúttal már tényleg a Dokkoló nevű hajón lesz!
Vágólapra másolva!

A helyszín egy vadonatúj szabadtéri szórakozóhely, tulajdonképpen egy hajó, mely az óbudai-szigeti Dokk Beach közelében horgonyoz.

A szabadtéri és fedett tánc-, illetve pihenőrésszel is "felszerelt" új és exkluzív partyhelyszín a Fame Promotion égisze alatt készül.

A Chi Recordings is idehozza nagysikerű, hatéves történetre visszatekintő, szerdai Ablak-A-Dubra sorozatát (a szerdai AAD-ket a party.[origo].hu csütörtöki bulijai, pénteken Chriss és Kühl párosa, az Ice on Fire, majd szombaton a Slam Jr.-féle Strictly Café program követi).

Az Ocho Nights - Eklektik Elektrik bemutatná az elektronikus zenei világot, körbejárva a zenei stílusokat, bepillantva azok szubkulturális környezetébe, illetve végre közösséget építene a party.[origo].hu olvasóiból.

Persze ha egyszerűen akarunk fogalmazni, akkor ennek a bulisorozatnak is inkább az a fő célja, hogy minél többen érezzék magukat rajta minél jobban.

Forrás: [origo]
Garbo

Egy vadonatúj helyhez és sorozathoz legalábbis friss erőnek számító dj-k kellenek. A party.[origo].hu szériáját zeneileg a négy rezidens lemezlovas irányítja majd, akik azonban várhatóan nemcsak zenei hangulatot szabnak majd az estéknek, hanem igazi házigazdaként rendezkednek be csütörtökönként a hajón.

Mind a négyükről elmondható, hogy lemeztáskájukban többféle zenei világot hordoznak. Garbo például ugyanúgy megállja a helyét egy "csajozós-pasizós" house-környezetben, mint akár egy pszichedelikus zenéktől hangos partyn.

Ugyanő meglehetős természeteséggel pakolja a manapság nagyon népszerű elektrókat is, de otthonosan mozog a chilloutban és a jamaikai zenékben (reggae, dub) is.

Forrás: [origo]
Oyle

Az igényes, szexis, dögös house, illetve elektro nagyon közel áll Oyléhoz is, akárcsak a jamaikai fíling, de breakerként és technósként sem vall szégyent.

Őket eddig leginkább goapartykon láthattuk a pultban. Garbo például már pörgetett lemezt Szófiában is, egy Atmos-főszereplésű partyn.

Oyle pedig az Országháznál, az antigravitációs tüntetésen (!), illetve a legendás ozorai trance-fesztiválon is.