Egyéves a party.[origo].hu - hétvégi buliajánló

Vágólapra másolva!
Párban szép az élet - lehetne a hétvége mottója, lévén szinte minden pénteki meghívott valahol máshol játszik szombaton is, illetve lesznek kétnapos rendezvények is a hétvégén.
Vágólapra másolva!

Az A38 gyomrában pénteken, az elmúlt fellépés sikerére való tekintettel újra a színpadra áll az Anima Sound System. A magyar elektronikus tánczene talán legismertebb, már-már popegyüttesnek mondható képviselője ezúttal egy kevésbé ismert, de annál ígéretesebb cseh formációval, a Khoibával osztja majd meg a színpadot. A cseh gárda is rendelkezik egy bájos énekesnővel, akinek az angol szólamai alá brit elektropopot biztosít a három fiú. Elővételben ezerhétszáz, míg a helyszínen kétezer forintért lehet megváltani a jegyeket. De aki inkább otthonról követné az eseményeket, kapcsolja be az [origo>play] webkameráját.

A kísérleti zenékben is érdekelt magyar csodabogarak viszik majd a prímet a Győrött rendezendő kétnapos, Popkontroll Fesztiválon. A külföldön is ismert Tigrics mellett pénteken Prell, Robotfart, Mesterházy, Gordon, Josh fogja elkápráztatni a közönséget egy különös zenei világgal. Szombaton viszont a külföldi előadók felé nyit a fesztivál. Így Angliából érkezik majd a három fiúból álló Guapo, akik saját magukról és zenéjükről szólva nem esnek zavarba olyan kifejezésektől, mint "kontrollált katasztrófa", a "természet ereje" vagy a "végtelenül kitágított klimax". Rajtuk kívül még Pozvakowski lép föl. A pénteki és szombati napra külön-külön nyolcszá, míg egy kétnapos jegy ára ezernégyszáz forint.

A Synthetic Special keretén belül Steve Porter is hazánkba látogat ezen a hétvégén. A Citadella Barfly-ban lép föl pénteken Mannel, Aromatic, Gabor K, Yvel & Tristan, Madox és Kay társaságában, ahová kétezer-ötszáz forint a beugró, majd szombaton a kiskunmajsai Alcatraz klubban folytatja a zenélést szombaton. Itt Gabor K, dj Kool, Just-inn lesznek zenésztársai, a belépő pedig ezerötszáz forint lesz.

Szentendrén szerényen Biohazard néven tartanak partyt. A Complexben a két világraszóló technós, a belga Marco Bailey és a holland Speedy J vendégszerepel. Mindehhez honi oldalról Budai, Jankec és Grega szolgáltatja majd a monoton gyönyöröket. A belépőt négyezer-ötszáz forintért lehet majd megváltani a helyszínen.

Szombaton a fertődi Graffity Citybe érkezik megrendezett dj Rush buli is. A techno feketegyereke szinte hazajár hazánkba és ezúttal a Mayday-himnusz szerzőpárosa Collins&Behnam, illetve Sigee, Kiri, Feki játszik az oldalán. A jegyek elővételben háromezer, míg a helyszínen háromezer-ötszáz forintba kerülnek.

A Mokka Cukka mindkét napra igen színvonalas programmal hozakodik elő. Pénteken az amerikai Fort Knox Five fog pörgetni Infragandhi és Cyborg Templar társaságában, míg szombaton az Urbs teszi tiszteletét egy franciás, filmzenés easylisteningre. Őket Negro és Future, illetve egy Uptown Felaz dj-szett követ majd. A belépő szokás szerint ingyenes mindkét napra.

Az A38 a csütörtöki hangos vetítés, a pénteki Anima-Khoiba után szombatra tartogatja a "nagy durranást". A két teremre osztott helyszínen nem kisebb sztárok fognak fellépni a break szcénából, mint a Beta Records-os John B, a Moving Shadow-s Jade & Matt-u, a Plastic Raygun-os Phantom Beats (akik egyébként pénteken Miskolcon játszanak). A nagyobbik teremben fellép még a szervezők csapatából Svindler és Crez, a kisebbik teremben pedig Psure, Grasshop, Psyon és a szintén rendező crew-tól Bergi. A helyszínen lehet elővételes jegyhez jutni kétezer-háromszáz forintért, míg szombat este egy ötszázassal több lesz a belépő.

Szombaton a makói Maros-parton ad liveactet a francia fullonsztár, a Talamasca. Az egyszemélyes liveactet alkotó Lestattól várható egy dj-szett is. Ugyanezen a napon a Duna partján (a nép- vagy szúnyogszigeti a party.[origo].hu kettős apropójú bulit tart a Ocho Nights Pregroove

Még több party és bővebben a Partytárban!