Az én táncom - megjelent a CLS dance-válogatása

Vágólapra másolva!
Megjelent a My Dance, az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar független kiadó és lemezdisztribútor, a CLS Records aktuális dance-slágereket felvonultató új válogatássorozatának első darabja.
Vágólapra másolva!

A huszonhárom számos gyűjtemény válogatás, a trackek nincsenek összemixelve. Az anyag a kiadó közlése szerint azoknak készült, "akiknek folyamatos igényük van arra, hogy a legfrissebb, aktuális dance-slágereket ne csak a klubokban hallhassák".

A felvételek nagy része az elmúlt hónapok nemzetközi dance-listájáin igen előkelő helyig jutott. A CLS a My Dance-ről a popdance-kedvelőknek az Aventurát és az Angel Cityt, a "tempósabb ütemekre vágyóknak" a Global Deejay-t és a Spankoxot, a bevált slágereket gyűjtőknek Michael Gray és a 2 Black zenéit, míg a jövő slágereire kíváncsiaknak Daniel Hoppe az MTV-arc Paul Kinggel közös számát és a Milk&Sugart ajánlja.

Mindemellett természetesen magyar felvételek sem maradhattak le a széles merítésűnek tűnő My Dance-ről. Az utolsó három tracket jegyzik hazai előadók: Hamvai PG és Hauber Zsolt közös szerzeménye (A vágy kapuja), majd Karányi új lemezéről az Álomszép, a végén pedig Andrewboy és Dennis Clarke közös munkája, a József Attila-vers "megzenésítése", a Születésnapomra.

(x)