Megjelent a megújult Freee Magazin

Vágólapra másolva!
A menedzsmentváltáson átesett Freee Magazin hosszú idő után jelent meg pontosan, a hónap első hétfőjén. A pontos megjelenés mellett a másik komoly változás az újságpapír minőségének javulása. A cédémelléklet ezúttal a csak magyar technósok számaiból álló Hungarian Techno Only második része.
Vágólapra másolva!

A szokásos körkérdés ezúttal a bécsi Moulin Rouge-ban készült: "Mit tudsz a magyar klubéletről?" A válaszolók véleménye megoszlik, van, aki szerint rendben mennek a dolgok, van, aki minden magyarországi partyzás után megfogadja, hogy soha többet...

A szintén szokásos cédémelléklet ezúttal a Hungarian Techno Only második része, mely kizárólag magyar technósok számait tartalmazza, Collins & Behnam válogatása nyomán. A kompilátor trackjei mellett a lemezen megtaláljuk többek között Budai&Vic, Andy Slate, Jay Cortez, Reecoba (aka Igor Do'Urden) és Newl szerzeményeit.

A lapban a Duel-interjút a party.[origo].hu anyaga követi Moby új lemezéről. Aztán a júniusban az Events Hallba liveacttel készülő, ausztrál house-sztártrióról, az Infusionről olvashatunk, majd egy Silicon Soul-anyag következik. John Digweed Fabric-interjúja után egy Dän Von Schulz-interjú jön, amit Kömlődi Ferenc beszélgetése követ Monique-kal, a fiatal technós hölggyel.

Eztuán a nemrég az Ablak-A-Dubrán járt Si Beggről tudhatunk meg majd' mindent, továbblapozva pedig a megszokott kerekasztal-beszélgetésbe futunk; az e havi téma: Mi a techno 2005-ben? Aztán a house-os H-Foundation, a legendás technovideoklip-rendező Chriss Cunningham, majd a Joshephine Avanthard című divatrovata következik.

A lapszám végén a kicsit megújult partyview-rovat, a meglehetősen apróbetűsre sikeredett dj-listák és a Plastic Tips nevű lemezajánló-oldalak következnek. Az utolsó anyag pedig a Freee zenetechnikai szakírójának, Tepfenhart Thanaszisznak frankfurti riportja a világ legnagyobb hangszerkiállásáról, a Musikmesséről.