Születésnapi Lollipop party

Vágólapra másolva!
Az elmúlt két év alatt a Lollipop brigádnak az általuk képviselt electroclash-electropop irányzatok köré szépen virágzó színteret sikerült kialakítani. Ezt, illetve a második születésnapjukat megünnepelendő a nyalókások világraszóló születésnapi partit csapnak április 29-én, pénteken a Kultiplexben, ahol az ünnepi vendégseregetzenei és egyéb nyalánkságok özöne várja.
Vágólapra másolva!

A jelenlévőket a Kulti nagytermében Hysterika és Vibrator hozzák alap izgalmi állapotba, a Lollipop bulikat mostanság jellemzőelectropop-electroclash-indie-pop-new wave tánc egyveleggel. Fél egykor az aktust nem mindennapi divatbemutató szakítja meg, amelyen "Fuck da Fashion Stylez!" felkiáltással a Budapest Fashion kollektíva valamint további egyéni tervezők retró-futurisztikus és electro-punkos, merész és formabontó ruháin legeltetheti a szemét a közönség. Ezután folytatódik a
műsor, méghozzá, mint a legjobb szülinapi bulikon szokás, egy zenekarral: a First Men On Pluto Berlinből érkezik, hogy szexis és dögös, ereszd el a hajamat electro-rockjával fokozva a gyönyört. A zenekar tagja, úgy is, mint a német főváros electroclash színterének egyik motorja Carlo von Lynx dj-ként hergeli tovább a közönséget, egészen az orgazmikus csúcspontig, amely után a Lollipop szellemi atyái, Str55 & Sakal veszik kezükbe a dolgokat - azaz indul a következő menet.

De ezzel az örömöknek nincs vége: lesz tombola, projektoros vetítés vj Ivantól, a kisterem pedig átalakul gépteremmé, ahol egész este c-64-es játékokkal lehet szórakozni, miközben az Ipari Szakadárok (Kraak, U-Lab, Sick-ram) adják az electro-industrial-EBM kísérőzenét. A lollipoppereknek a szülinapi banzáj kihagyhatatlan, akik számára még új ez a dolog, soha jobb alkalom nem kívánkozik a szüzesség elvesztésére. A műsor este tíz órakor kezdődik. A belépő tagságival 1000 forint vagy négy euró, míg tagsági nélkül 1500 forint vagy hat euró.