Aquasky és Aphrodite - csepűrágók hétvégéje

Vágólapra másolva!
Pénteken április elseje, a hétvégén bolondok lepik el hát a szórakozóhelyeket, dühöngenek majd a csepűrágók, hordákban járják a várost a komédiások, magukkal hozva olyanokat, mint az Aquasky, Aphrodite, Brian Aneurysm, Chris Fortier...
Vágólapra másolva!

A House Matic keretén belül Chris Fortier látogat újra a Pachába. A hozzánk hazajáró proghouse-kiválóság mellett Tommyboy és Mannel pörget. Bejutni pénteken éjfélig kétezer, utána kétezer-ötszáz forintért lehet.

A Circus Maximus spéci bolondok napi éjszakát rendez természetesen pénteken a pesti Soroksári úton. A Stúdió 4 hangár egyik színpadán ott lesz a Szénhülyék (Carbonfools) dj-je, Titusz, az Anima Sound System mc Jezz-zel együtt, de ami a legfőbb: az atmoszférikus drum'n'bass korai sztárja, Aphrodite, mc Sugarsszel. A másik színpadon Tb Gon és Marvin játszik a Red Bull Music Academy hazai győztese, Rony Bass mellett. Elővételben két és fél ezer forintért lehet jegyet szerezni, míg a bejáratnál háromezer forint lesz a belépő.

Még mindig a pénteknél maradva: a Citadella lovaglótermében az amerikai Brian Aneurysm lesz a fő attrakció a Minimalheadz jóvoltából. A hangulatért ezenkívül a szervezők részéről Tégla és Isu felel majd, de ott lesz Fiba és Wuki is. Ide 1200 forintért lehet majd bejutni.

Ugyanekkor a Süss Fel Napban a Neo koncertezik. A magyar popelektro-páros mellett Amber Smith lép még föl. A miskolctapolcai Juno Dance Clubban Deadcode Night Show, a névadó-szervező csapat dj-négyesfogatával.

Szombaton aztán "klasszikus" 69 Party a Home-ban: a nagyteremben Bárány és Lauer, míg a kisteremben Blackman, Benedek, Asa és Max zenei kíséretével. A jegyek elővételben egy százas híján háromezerbe, a helyszínen pedig négyezer forintba kerülnek.

Az A38 egy jól sikerült Meat Katie-buli után a passengeres Aquaskyt látja majd vendégül, a Fresh ER buliján. A Break Bass Tour hazai állomására többek között Palotai és Mango is elkíséri el az angol srácokat. A belépő elővételben két ezres, a helyszínen egy ötszázassal több. Mindezt élőben közvetítjük az [origo>play]-en.

A Dirtybass nemzetközi fellépőkkel tűzdelt technoestét szervez szombatra a Kashmirba. A fellépők ott között lesz a német Viper XXL és Ocram, a cseh Miss Renny. Kialakítanak egy break- és progresszívtermet is, ahol a Crow, Senz és a dirtybasses Lengro és Moll fog játszani. Beugró: kétezer forint.

Részletek és még több party a Partytárban!