Morcheeba-klip új énekesnővel

Vágólapra másolva!
Elkészült a Chemical Brothers január végén megjelent új, Push the Button című albumának második videoklipje, a Believe-ből. A Morcheeba pedig májusban jelenteti meg új lemezét, The Antidote címmel, melyhez már most kiadták a kezükből az első klipet, mégpedig a Wonder Never Cease-ét.
Vágólapra másolva!

A január huszonnegyedikén megjelent Push the Button című, ötödik Chemical Brothers-album majd' minden kritika szerint százszázalékos produktum. A Vegyi Testvérek hozzák rajta, amit a legjobban tudnak: kirobbanó energiájú, lüktető zenét, mely nem hagyja magát eltéríteni semmiféle (akár zenei) divat miatt.

Új klipjük, a Believe, a Push the Button negyedik számához készült. Ez a trackjük is erősen lüktető, négynegyedes és taposós, komoly nyolcvanasévek-utánérzéssel (persze csak a jó értelemben! - amennyiben van ilyen) és a Bloc Party vokalistájával, Kele Okerekével, illetve electroclashes sivításokkal.

A klipben egy gipszelt kezű srác a tévében aerobikozó lányokra lesz figyelmes egy bevásárlóközpont boltjában lévő készülékeken. Emberünket kiveri víz a látványra, pláne, mikor a fő aerobikos nőnek kissé betorzul az arca. Aztán következik egy kiadós és klasszikus robotpara, mindenhol rovarszerű, narancssárgás robotokat hallucinál, majd az egész végén elröhögi magát, törökülésben az utcán...