Hároméves az I Love Deep - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Kevesebb nagy esemény, de azok fajsúlyosak - így lehetne összefoglalni az előttünk álló víkendet. Vagy esetleg így: Jake Wherry, Ian Pooley, Terry Lee Brown Jr., Timewriter, Paul Arnold, Tayo, David Holmes, Mo' Horizons, E-Z Rollers, Nicola Conte, Storm, Jungle Funk...
Vágólapra másolva!

A többi irányzathoz viszonyítva valamelyest ritkábban tévednek errefelé a hiphop nagyjai, ezért érdemes megbecsülni a pénteki Swatch This! - Urban Street Art Party névre keresztelt megmozdulást, mely tulajdonképp a kuplungos graffitikiállítás kicsit megkésett "gálapartyja". A Herbalizer egyik tagja, Jake Wherry játszik a városligeti Olof Palme-házban, oldalán a stíl hazai gurujával, dj Mangóval, valamint mc Senával és Kool Kaskóval.

A Freee Magazin deephouse-sorozata, az I Love Deep olyan német trióval ünnepli harmadik születésnapját, amelynek tagjai külön-külön is elvinnének a hátukon egy bulit. Szombaton az óbudai Home-ban Ian Pooley, Terry Lee Brown Jr. és The Timewriter mellett a lapalapító Budai, a debutos Dandy, Chriss, a tilosos Pedro, illetve Tom-A-Hawk és Hawky zenél majd.

Új helyszínt tesztel az itthon a Nowsound csapat jóvoltából jelenlévő Chew the Fat! széria. Az eddig jobbára technoeseményeiről ismert, gödöllői Club Playben lát neki az ütemtördelésnek szombaton a magyar közönség által jól ismert Paul Arnold, valamint az errefelé ritkább vendégnek számító Tayo. A hazai brékerek pedig: Tb Gon, Marvin, Erká, Psyon, Base-X.

Akinek végképp exkluzív zenei csemegére fáj a foga, annak ott a helye a Bomb the Jazz aktuális epizódján, a Trafóban. Az északír zseni, David Holmes hozza magával a lemezeit, hogy a házigazda Suhaid és a szaxofonos Vázsonyi János társaságában felidézze hat évvel ezelőtti első látogatása hangulatát. A kisteremben eközben Sanyi és Johnson tesz föl.

A tavaly év végén Richard Dorfmeisterrel debütált Aero Café idei első felvonása egyszerre több külföldi csillaggal csábít az újpesti MEO-ba. A Mo' Horizons és az E-Z Rollers élőfellépésén túl Nicola Conte és Storm dj-zik, nem szólva az itthoniak, vagyis a The Uptown Felaz néven duettező Negro és Future, illetve Palotai, Cyborg Templar és Pozsi szettjéről.

Az A38 amolyan koncerthétvégét tart. Szombaton az Anima Sound System muzsikál az állóhajón, mielőtt Palotai lépne a dj-pult mögé. Vasárnap meg a Jungle Funk néven működő, a legváltozatosabb háttérrel bíró zenészekből verbuválódott és ennek megfelelően különleges "electrofunkkal" kecsegtető formáció következik. Mindkét koncertet élőben közvetítjük az [origo>play]-en.

Bővebben és még több party a Partytárban!