Matthew-mixlemez áprilisban

Vágólapra másolva!
Áprilisban megjelenik dj Matthew mixlemeze. A fiatal technós tehetség már külföldön is elért sikerei után most saját zenékkel fűszerezett anyaggal áll elő.
Vágólapra másolva!

Aki esetleg nem ismerné Matthew munkásságát, annak elöljáróban minimum a következőket lehet elmondani, időrendben visszafelé haladva: több ezren hallgatták őt szilveszterkor, amikor is a Deep Dish előtt lépett föl a Vigadóban. Ő volt az egyetlen magyar dj, aki 2004-ben játszott a zürichi street-parádén, ahol kétmillió ember gyűlt össze.

A rendezvényt szerénytelenség nélkül is a legnagyobbak között említhetjük ebben az évjáratban a világ technóparádéi között. Mindemellett játszott dj Tiestóval is, aki mellesleg nagy hatással volt zenei stílusának kialakulására, s több évig a Bank Dance Hall rezidense volt.

Aki az áprilisi megjelenésig nem bírja ki Matthew nélkül, az menjen március 19-én, szombaton a Pachába, ahol Industry Birthday partyját tartja a The Desert és Manic N társaságában. Március 26-án pedig ismét Zürichben fog játszani Tiestóval, tehát a lelkesebbek már most csekkolhatják a fapados árakat.

Az áprilisban boltokba kerülő mixalbumon öt saját szám is lesz, olyanok, mint például a Release, a The Legend, de megtalálunk majd rajta zenéket Nukemtől, Gogótól és Steventől is.