Seba és Manos - drum'n'bass Pécsett és a Trafóban

Vágólapra másolva!
Farsangi buli a Home-ban, svéd-amerikai fúzió a Trafóban és Pécsett is, az Olof Palme-házban Logistics, Bécsből tudósok jönnek és lesz finn forest is, amennyi a hangfalon kifér.
Vágólapra másolva!

Péntek este farsangi buli a Home-ban, a proghouse-trance jegyében. A prominens vendég előadók az Egyesült Államokból érkeznek; Ali (aki az utolsó pillanatban tüdőgyulladással ágynak esett Jimmy Van M helyett ugrik be) és Behrouz partyjára kétezer-kilencszáz, illetve négyezer forintért válthattok belépőt.

Ugyanekkor Pécsett, a Sörházban zenélni fog a svéd Seba és Robert Manos az USA-ból, mi pedig ezerötszáz forint ellenében élvezhetjük. Másnap ugyanez a két nagy név pedig a Trafó Bár Tangóban lép föl, a Deep és az Impulsecreator buliján.

Pénteken este tíztől a brit Logistics (is) fellép a városligeti Olof Palme-házban (február elejére is elhívták, de akkor nem jött, ezt pótolja most ez a buli). Jegyek a helyszínen két és fél ezer forintért kaphatók a Vertex drum'n'bass-estjére.

A Klub Dilemmában, a Lollipop keretében a norvég Martin aka Tetsuo és a lengyel vokalista, Miss Rebel produkciójára juthattok be ezerkétszáz forintért (tagságival csak hatszáz)

"Bécsi Tudósok" lépnek fel a Süss Fel Napban, név szerint Jürgen Drimal és Fred Scholl. A Deck Attack partyra egy ezres a jegy.

Szombaton, a No Vidra Crew rendezésében kitör a Spugedelik Revolution a Red Hole-Supersonicban. A finn Texas Faggott és Mandalavandalz neve fémjelezte buliéra a helyszínen háromezer forintért lehet bejutni.

A soproni Pub Fiction Clubban osztrák előadók neve is emeli a Drum & Bass Light fényét: Brands Hatch, a Soul:matic és Impact zenéjét is hallható lesz, ha hatszáz forintért jegyet veszünk. Ugyanekkor a szintén soproni Hangárban a Deadcode Night Show-n a technósok táncolhatnak.

Még több party a Partytárban!