Cambridge-i liquid-herceg - nyerj jegyet Logisticsre!

Vágólapra másolva!
A Logistics néven ismert Matt Gresham nemrég meghirdetett magyarországi fellépése elmaradt, pénteken azonban remélhetőleg eljut Budapestre. Egy hozzá hasonlóan fiatal tehetség, Skc, valamint az impulscreatoros Ib társaságában zenéli végig az éjszakát a városligeti Olof Palme-házban.
Vágólapra másolva!

A Hospital Records, illetve általában a brit elektronikus zenei élet 23 éves benjáminja számítógépes grafikusként indult el a világhír felé, de később a drum'n'bassre tért át, amely mégiscsak jobb lehetőségeket kínál ebben az irányban. A sugallat vélhetően nem isteni volt, elvégre bátyja, Dan - Nu:tone néven - régóta ütemtördelésből tengődik.

Logistics első megjelenését is fivérével közösen jegyezte (kettejük projektje a Nu:logic nevet viseli), a Tangent Recordingsnál. A Hospital hamarosan magához csábította, bár várhatóan jönnek majd ki munkái a Liquid V, az Innerground és a CIA kiadóknál is.

A cambridge-i liquid-herceg produkciójára a helyszínen 2500, elővételben 1800 forintért lehet jegyet váltani, mi pedig öt belépőt sorsoltunk ki. Jegyet nyertek: Kécskefalvi László, Gedei Klaudia, Kadarkuti Krisztián, Krnak János, Bán Brigitta. Gratulálunk és jó bulizást!