Vágólapra másolva!
Idén a londoni Fabric ad otthont a Breakspoll, a 4. nemzetközi breakbeatszavazás díjkiosztójának. Olyan nevek állnak majd a lemezjátszók mögé a legendás londoni klubban, mint a Plump Djs, a Stanton Warriors, Rennie Pilgrem, BLIM, Krafty Kuts, Tayo, vagy a Freestylers. A közönségszavazás alapján már megvan a kategóriánkénti öt-öt jelölt.
Vágólapra másolva!

Érdekes, hogy bárki elküldhette saját profilját a tizenöt kategória valamelyikébe, ha részt akart venni a szavazáson. Voksolni természetesen ugyanitt lehetett. A kategóriák teljesen felölelik a breakszcénát, nemcsak az előadók és a kiadók, de példul a médiumok és helyek legjobbját is díjazzák.

Hétezer szavazó véleménye alapján állították össze a jelölteket, a listát a Breakspoll oldalán lehet megnézni. Február 17-én, Londonban volt egy "jelölőparty" is, de az igazán nagy buli a február 24-i díjkiosztót követi. Arra már harmincöt neves dj-t és liveactet toboroztak össze. Mi több, a telhetetleneknek másnap, az ugyancsak londoni Egg nevű helyen egy afterpartyt is rendeznek, egyebek közt Radioactive Man, a Phantom Beats és Evil 9 közreműködésével.