Vágólapra másolva!
Február 12-én a Chi Recordings és a Budapestmassive közös szervezésében fővárosunkban lép fel Kraymon (Streetwise), az Egyesült Királyságból. A szombat este kilenctől, az A38 állóhajón tartandó buli külföldi vendége először szerepel Magyarországon; s egy hétre rá már a Breakspoll gálán, a breakbeat nagyjait felvonultató esten játszik.
Vágólapra másolva!

Kraymon 2000-ben a legjobb szerzemény és legjobb producer díját is begyűjtötte a "GetOutThere Live" szavazásán, azóta nem csupán a breakbeat és egyéb stílusok képviselőinek, hanem a zenei kritikusok többségének elismerését is elnyerte. Sorban adja ki saját trackjeit olyan kiadóknál, mint az En:vision, MBN, Freakabom, Boombox vagy a tavalyi Breakspoll szavazáson legjobb új cimkének választott Streetwise, és felkerült egy száma James Zabiela Renaissance válogatására.

Az igazi nemzetközi figyelmet a 2003-as ausztrál turné hozta meg számára, amikor fellépett többek között a perth-i Ministry Of Sound estjén. Azóta a világ több pontján is rendszeresen játszik.

A közös szervezésű bulin Naga képviseli majd a Chi kiadót, míg a Budapestmassive színeiben Minormajor fog pörgetni. A belépő elővételben vagy tagságival 1000 forint, a helyszínen 1500. Nálunk azonban két jegy is megnyerhető volt egy igazán egyszerű kérdéssal. Akik nyertek: Hosnyánszki Rita és Kende Gábor. Gratulálunk!