Élő közvetítés Megablastról - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Az A38-on tartandó, pénteki Deck Attackra két osztrák (Megablast és Rodney Hunter; élő közvetítés az [origo>play]-en), a pachás I Love Deepre szombaton egy amerikai (David Alvarado) és egy német (a sorozat rezidense, Timewriter), ugyanekkor a technós Kashmir-bulira, az Experience-re egy svéd (Johan Bacto) és egy holland (Misjah), míg a gödöllői drum'n'bassre egy cseh (Nitrous), a trafósra pedig egy brit (Influx) érkezik.
Vágólapra másolva!

Péntek este tíztől az A38-on és élőben az [origo>play]-en Deck Attack, a vendégek között a neves osztrák Megablasttal és Rodney Hunterrel. A belépés ezerötszáz forintba kerül.

Szombaton a Pachában a Freee Magazin I Love Deep nevű deephouse-sorozatának újabb buliján fellép többek között David Alvarado az Államokból és Timewriter Németországból. Utóbbi rezidense a sorozatnak, előbbi pedig exkluzív vendége. A jegy háromezer-nyolcszáz forint, elektronikus formátumból kinyomtatott szórólappal azonban csak kétezer-ötszáz.

A Kashmirban ugyanekkor a kemény technós Experience tartják, a svéd Johan Bacto és a hollandus Misjah ott lesz, két és fél ezer forintért pedig mi is ott lehetünk.

A Trafóban szombat este tíztől Influx is zenél, Nagy-Britanniából. A belépés a Deep Music Depo és az Impulsecreator közös dramabapartyjára ezerötszáz forint. Gödöllőn, a Club Play-ben szintén drum'n'bass-buli, mégpedig a Sound-o-phonics második D'n'b Sessionje, szombat este tíztől; itt hallhatjuk a cseh Nitrous-t is, a jegy pedig este tizenegyig egy ezres, utána egy ötszázassal több. (Ugyanitt egyébként pénteken The Debut party is lesz, finom proghouse-trance-ütemekkel.)

Szombaton újra Kenguru-goaparty, mégpedig egy még mindig új klubban, a Nyugati téren lévő Coolban. Aki bevállalja, "csajozós fullonra" számítson, Danger, Transabi, Tsubi és Et kezei alól. A tikettek ezerötszáz forintba kerülnek.

Részletek és még több party a Partytárban!