Drum'n'bass-, breakbeat-, technoparty: megvannak a nyertesek!

Vágólapra másolva!
A héten három szombati partyra összesen 12 tikettet sorsoltunk ki: a  drum'n'bass-közönség számára most debütáló, Nyugati téri Club Coolban a Cause4Concern lép fel, a városligeti Olof Palme-házba brit breakbeatikonok - JDS, Fake ID - érkeznek, míg az óbudai Supersonicban háromtermes technobulit csapnak, vagy tizenöt magyar lemezlovas szíves közreműködésével.
Vágólapra másolva!

A giulfordi négyesfogat, a C4C története csupán ötéves, pedig olyan remek dolgok állnak mögötte, hogy jóval többnek tűnik. Az előzményekről annyit, hogy a csapat tagjai valamennyien dj-zéssel foglalatoskodtak, míg egymásra nem találtak: Optiv, Stuart, Mark és Tobie a hiphoptól az elektrón és az acidhouse-on át a technóig megmászta az elektronikus tánczene legtöbb magaslatát, mire kikötött a drum'n'bassnél.

Ez 1999 előtt kellett, hogy történjen, mert akkor álltak össze - egyelőre nCode néven -, hogy rögvest a Moving Shadow-nál debütáljanak. Pár hónap alatt odáig jutottak, hogy megváltoztatták a nevüket, egyúttal megalapították a Cause 4 Concern Recordingst, amelynek első kiadványa (Phat Cap / Euthanasia) többek között kivívta Doc Scott, Fierce és Grooverider elismerését, mellesleg pedig kitűnően fogyott.

Nem csoda, hogy a Knowledge magazin szavazásán 2001-ben a "Best newcomer" kategóriában az elsők lettek. Kiadójuk úgy beindult, hogy két év múlva már egy allabelt is gründoltak hozzá, C4C Limited néven, a kísérletezősebb zenék, valamint a remixek számára - azóta például Stakka & Skynet, Teebee, Matrix, Fierce és Rymetyme munkáit adták ki itt. Eközben saját számaik jelentek meg a True Playaznél, a Renergade Hardware-nél, vagy a Timelessnél, vagyis elég jól fut a szekér.

A Circus Maximus szombati buliján, a Nyugati téri Club Coolban persze nemcsak ők zenélnek, hanem a három házigazda, Sp, Scinetyc és Axel is. A belépő 3000 forint, elővételben 2500 (Trance Wave - Révay köz 2.; Deep - Aradi u. 22.; Speed Westend, Speed Mammut).

A meghirdetett játékban jegyet nyertek: Mozsár Nórbert, Ferenczi Zoltán, Kécskefalvi László, Kovács Anna. Gratulálunk!