Jótékonysági party a cunami áldozataiért

Vágólapra másolva!
Strictly-pótszilveszter a Home-ban, új Circus Maximus-klubsorozat a Kashmirban, jótékonysági goaparty az Astoriánál, a tizenöt fős, neves dj-kből és hangszeres zenészekből álló Budbudas koncertje a Francia Intézetben - a pótszilveszteri hétvége kiemelt eseményei.
Vágólapra másolva!

Péntek este tíztől a Kashmirban indul az Circus Maximus klubsorozata. Az érdeklődők nyolcszáz forintért bebocsáttatnak, ahol Skc és Chris.su lesznek a meghívott vendégek, akiknek ugye nem csak producerként van közük a drum'n'basshez.

A Kultiban Syrup versus Hotel North Pole; a veszprémieket, azaz a Syrupot Mesterházy, a "háziakat" (Hotel North Pole) Morgontz és Wamzer képviseli. Beugró nincs.

Aki dzsesszes témákra vágyik, látogasson el a Francia Intézetbe, itt ugyanis péntek este héttől a Budbudas lép fel. A zenekar, melynek tagjait helyhiány okán nem soroljuk föl itt, a jó öreg akusztikusok mellett (fúvósok, ütősök, húrosok, billentyűs) nem nélkülözheti a lemezlovasok (Mango, Titusz, Naga) és a ceremóniamester produkcióját sem.

A Livingroomban jótékonysági rendezvényre lehet jegyet váltani ezerötszáz forintért, a belépők összegével a délkelet-ázsiai cunami áldozatait segíthetjük. Azért lesz vidámság is, erről többek között Oleg és Jirzij gondoskodik.

Ha valaki átaludta a szilvesztert, most pótolhatja a Home-ban. Szombaton este tíztől ugyanis Strictly-pótszilvesztert tartanak az óbudai klubban; a fellépők a crew élharcosai, a frontember Slam Jr., illetve Stone, Lank, Sfbeat és Cyrus lesznek. A belépők kétezer, illetve kétezer-ötszáz forintba kerülnek.

A Kultiban egy ezresért részesülhetünk kemény electro-breakekben, de a Design Music nevű partyn Ludmilla, Tégla és Isu nagyszínpados játéka mellett lesz drum'n'bass-szekció is.

Még több party és részletek a Partytárban!