A Neon Musicnál a !K7 - újabb havi rádiómixek az [origo]-n

Vágólapra másolva!
A többek között Dj Kicks nevű cédésorozatáról ismert !K7 kiadó magyarországi terjesztéséért ezentúl a Neon Music felel. Ráadásul ezzel párhuzamosan a party.[origo].hu ezután nem csak a londoni Fabrictől kapja világhírű dj-k rádiómixeit, melyeket oldalunkon bárki meghallgathat, hanem a !K7-től is.
Vágólapra másolva!

A Studio K7 néven, eredetileg elsősorban videós munkákra létrejött cég immáron több mint tíz éve jelenteti meg kiadványait. A Dj Kicks keretében olyanok mixeltek neki egy-egy album erejéig, mint a Kruder&Dorfmeister duó, Andrea Parker, Claude Young, Kid Loco, a Stereo Mc's és a Nightmares on Wax, valamint a legfrissebbet jegyző Daddy G, a Massive Attack-ből.

A nemrégiben lerövidített nevű, manapság csak !K7-ként futó kiadó saját zenészei között ugyancsak jól hangzó neveket találunk. Itt adja ki munkáit a Funkstörung, A Guy Called Gerald, Beth Hirsch, Herbert, a Tosca, a Terranova, a Smith&Mighty, Ursula Rucker és Swayzak.

A !K7 kiadót 2005-től a Neon Music terjeszti itthon, melynek kiadói között ott van a híres-neves Ninja Tune és a Fabric is. A Neon Music közvetítésével januártól minden friss !K7-rádiómix meghallgatható lesz az [origo>play]-en.