Hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Szó sincs holmi ünnepek előtti lazításról. Pole Folder, Pendulum, Jef K, Timewriter, Skynet, Kosheen, Valentino Kanzyani - csak néhány külföldi név a hétvégén idelátogató népes zenészküldöttségből.
Vágólapra másolva!

Péntek este tizenegytől indul a Bedrock-party a Pachában, progresszívkedvelők figyelem: a fénypontot Pole Folder fellépése jelenti, beugró pedig csupán egy ezres.

Ugyanaznap Debrecenben, a kassai úti lovardában drum'n'bass szól, hallhatjuk az ausztrál Pendulumot (ugyanőt másnap a Citadellán is meghallgathatjuk, a Tactile buliján), valamint az Animát (ők fellépnek egyébként szombat este a városligeti Petőfi Csarnokban is) és egy exkluzív breakbeat-szettet Palotaitól. A jegy elővételben 1600, a helyszínen 2000 forint, de ezért a pénzért a látvány sem lesz egyszerű.

Aztán a szombat estét érdemes például a Dokk Clubban eltölteni, mert jön a francia Jef K és régi ismerősünk, a német The Timewriter. A Freee Magazin I Love Deep sorozatának Xmas Special fedőevű deephouse-bulijára 3500 pénz a belépő, szórólappal csak 2500.

Az sem jár rosszul, aki a Kashmirt és ezzel a The Wicked Twister Memorial Partyt választja. Itt drum'n'bass dübörög egy ezresért cserébe, különös tekintettel az Egyesült Királyságból érkező Skynetre.

Az A38-on a Kosheen lép fel, de szombatra minden jegy elkelt, csak az jut be, aki elővételben vett magának.

A Trafóban eközben Breaks Heroes; aki fizet 1200 forintot, a brit Questet is megcsodálhatja. Este kilenctől a Rézmál kávézóban a grúz Akaz Shabur zenél - a Buddha's Smile bulira egy ezresért lehet bejutni.

Ha valaki járatos Kiskunmajsán, szombat este tízkor 1500 forintért bebocsátják a Club Alcatrazba, ahol a Warm Up to Mayday keretében a szlovén Valentino Kanzyani lép fel - technokedvelők előnyben. Akárcsak ugyanezen az estén a Pacha melletti Coronitában, ahol Deadcode-dj-k adják a talpalávalót, a Clubtechnoline 2 bulin.

Végezetül szombat este tíztől a szigetszentmiklósi Mig-21-ben, a gyártelepen Winterflesh: Ivo Roncadi teszi tiszteletét Olaszországból, az élmény már ezer forintért elérhető.

Bővebben és még több party a Partytárban!