Vágólapra másolva!
December elején - új albumának munkálatait megszakítva - koncertturnéra indul egyik legismertebb elektronikus zenei csapatunk, az Anima Sound System. Az együttes korábbi énekese, Németh Judit nélkül, de ismert külföldi zenészekkel kiegészülve koncertezik.
Vágólapra másolva!

Sikeres külföldi fellépései után (Párizs, London, Barcelona, Moszkva) hazai koncertturnén mutatja meg magát az Anima, immáron Németh Juci nélkül. A fellépéssorozat a készülő új lemez előzetese is. Az albumon közreműködik az argentin Pundalos zenekar, a hazai Beat Dis énekesei, az ismert mc, JC001, aki korábban Stinggel és George Clintonnal dolgozott együtt, illetve Jez Thompson - őt dj Vadim és Roots Manuva albumairól ismerhetjük, és ő lesz az ASS frontembere a koncert körúton.

A turné főkoncertje december 18-án, a Pecsában lesz, ahol jelen lesz dj Zulu, az albumon is közreműködő Heidi Levo (Cinematic Orchestra, Ninja Tune), ezenkívül egyedi látványshow várja az érdeklődőket. A turné következő állomása a kecskeméti La Fabrique-ban lesz, a továbbiakról az együttes oldalán érdemes tájékozódni.