Partyajánló hétvégére

Vágólapra másolva!
Az előttünk álló partyhétvégén négyéves a Home, koncertet ad a Dub Syndicate és az Infected Mushroom, itt lesz Richard Dorfmeister, tartanak egy Holland-Hungarian Dance Eventet, többek között Laidback Luke-kal, de tiszteletét teszi brit drum'n'bass-dj (AI), szerb houser (Lazy), spanyol és szlovák technós (Christian Wünsch, illetve Banco), illetve amerikai skások (Toasters, Haymarket Riot) is. És persze játszik Sander K és dj Rush is, de ezt már szinte megszoktuk.
Vágólapra másolva!

Az A38-on általában komoly események zajlanak: most pénteken például egy Holland-Hungarian Dance Eventtel (Laidback Luke, Olabola, C-Mon & Kypski - holland részről; Karányi, Marcel, Palotai - tőlünk) örvendeztetnek. Aztán szombaton egy feltehetően parádés Dub Syndicate-koncerttel várnak. Jó hír, hogy az [origo>play]-en mindkét eseményt élőben közvetítjük.

Akárcsak a szombati Dorfmeistert a Millenáris-Fogadóban. A bécsi downtempo-mágus ezúttal Earl Zingerrel érkezik, a Volt-Aerocafé sorozat első alkalmára. Itt is lesz Palotai meg babzsákfotelek meg fotókiállítás.

Jeles pénteki esemény viszont az legismertebb psytrance-csapat, az izraeli Infected Mushroom szentendrei fellépése. A Complexben lesz chill-rész, melynek különlegessége a hazai Quantum State exkluzív downtempo-programja.

Szintén jeles, de szombati a Deep Music Depo és az Impulsecreator közös bulija a Trafó-pincében, ahol a brit AI pörgeti a népet hajnalig, természetesen magyar lemezlovasokkal együtt.

Az óbudai megaklub, a Home szombaton óriási party keretében ünnepli negyedik születésnapját. Ott lesz a Lexicon Avenue brit proghouse-trió és a Duncan Forbes brit proghouse-dj.

A siófoki Flörtben ismét a holland proghouse-sztár, Sander Kleinenberg játszik szombaton, akiről azt sejtjük, többet tesz föl nálunk, mint bárhol máshol a világban. Így lehet ez dj Rushsal is, aki most Sárándra jön zenélni.

A kecskeméti Ceremónia borházban szombaton a szerb Lazy lazít, a Tango csapat The Underground Sound of the Town partyján, a flyer tanúsága szerint house, techhouse és a breaks stílusokban.

A Kashmirban szintén szombaton lesz komolyabb pörgés. A Drumloop Special bulin többek között a spanyol színekben játszó Christian Wünsch, a szlovák Benco adja a talpalávalót, leginkább a techno körül kalandozva.

Vasárnapra marad a hétvége skabulija: a Kultiplexben két amerikai banda, a Toasters és a Haymarket Riot oltogat, a hazai Pannonia Allstars Ska Orchestrával együtt.

(Még több party és bővebb információk a Partytárban.)