Megvannak a Dorfmeister-nyertesek!

Vágólapra másolva!
Nagy fába vágta a fejszéjét a Volt Fesztivál csapata: Aero Café néven a downtempo, nujazz, breaks Bermuda-stílusháromszög legtekintélyesebb előadóit felvonultató sorozatot szerveznek, melynek első epizódját november 27-én, szombaton tartják, a Millenáris Parkban.
Vágólapra másolva!

A széria tervezett meghívottjai között szerepel a De-Phazz és az E-Z Rollers - ugyancsak veretes nevek -, sőt az első vendégpárost sem kisebb figurák alkotják. Az egyik Richard Dorfmeister, de vele ezúttal nem szerzőtársa, Peter Krüder érkezik, hanem Earl Zinger.

A keresett remixerként és sikeres szerzőként egyaránt ismert Dorfmeistert, a downtempo egyik "atyját" feltehetően nem kell bemutatni, Earl Zingerről azonban nem biztos, hogy mindenki tudja, kicsoda. Nos, a grófi szabók körében népszerű név Rob Gallaghert fedi, aki korábban a Galliano együttessel lett híressé.

Hazai részről sem akárkik kevernek majd a Millenárison: a minden műfajban ottonosan mozgó Palotai (Tilos), az újabban a The Uptown Felaz-ként tevékenykedő Negro és Future (Deep), no meg a nujazz itthoni zászlóvivői, Keyser és Shuriken (Crate Soul Brothers/Tilos).

A partyra 3500 - elővételben 3000 - forint a beugró. Aki általunk ingyen mehet: Farkas Éva és Kalmár Péter.