Ska-boogie-nyugi a B63-ban.

Vágólapra másolva!
A megújult B63 klubban a Skafesztiválé a terep pénteken. Fellép a hazai Skambulance zenekar, a Pasoundsystem és a Boogie Mamma. Játssz velünk és menj ingyen: a bulira három darab páros belépőt sorsoltunk!
Vágólapra másolva!

A 2001-ben alakult Skambulance az első magyar skazenekarok egyike. A srácok "2tone" stílusban bizonyítják, hogy a második generációs angliai skának itthon is van létjogosultsága. (Ebben a stílusban tevékenykedett például a The Specials, a Selecters és a Beat is.) A feszes ritmusú Skambulance idén több fesztiválon is osztatlan sikert aratott.

A Pasoundsystem tagjai a tradícionális jamaikai ska művelői. A Tiloson megy Ska Club című műsoruk; a jelenlegi felállás szerint Áfonyáé a selector (vagyis dj) szerepe, Krsa mc-zik, a dobok mögött pedig Lipi Brown ül, trombitával a kezében pedig Seggest láthatjuk majd.

A Boogie Mamma a zenekar szavaival élve: "Magyarország egyetlen és így méltán legnépszerűbb ska-boogie-nyugie zenekara". A csapatban van gitáros, dobos, trombitás, basszusgitáros, szaxofonos, gordonkás és persze énekes is.

És akik ingyen a B63 pénteki Skafesztiváljára: Horváth Aranka, Kiss Béla, Malom Dávid (mindhárman egy-egy kétszemélyes belépőt nyertek; a teendőkről e-mailben értesítettük őket). Gratulálunk!