What da funk 67?! - az öt nyertes

Vágólapra másolva!
A "What da Funk 67?!" kérdésre mi sem ismerjük a választ, csupán az biztos, hogy az e névre keresztelt, pénteki retrobulira tíz jegyet sorsoltunk ki.
Vágólapra másolva!

Ami tudható még: egy, a hatvanas, hetvenes évek legjobb zenéit felvonultató sorozat újabb állomásáról van szó, amelyet a Süss Fel Napban (V. kerület, a Szent István körút és a Honvéd utca sarkánál) tartanak, november 5-én, pénteken. A szervezők állítása szerint "az elvetemült brakecsokkerek" az este folyamán a funk, a beat és a pszichedelikus diszkózenék legjobbjaiból válogatnak.

A pult mögött ott lesz a széria két atyja, dj Elliot és Kanadakaos, továbbá fellép még Haze, Suhaid, Zotyka és Gergő, valamennyien a Tilos rádiótól. Az 1000%, a Kiégő Izzók és a Horror Brigád nevű csoport dolga a látvány, a vj-zéstől a diavetítésen át az installációkig.

A jegyár 1000 forint, de nem mindenkinek kell kifizetnie, mert kisorsoltunk öt dupla belépőt: Branyi Ildikó, Iwatt Barbara, Józsa András, "becherpig" és "ellu" lett az öt szerencsés nyertes. Mindannyiukat e-mailben tájékoztattuk.

Forrás: [origo]
A teljes szórólap