Chris Liebing az M47-ben - nyerj jegyet!

Vágólapra másolva!
Az egyik legjobb német dj érkezik 29-én a sárándi M47-be. Ezen kívül csinos hosztesz- és táncoslányok, háromdimenziós vetítés és csokoládéosztás a Black partyn.
Vágólapra másolva!

Chris Liebing 1991 óta foglalkozik dj-zéssel. Bár eleinte egy Red Brick nevű helyen mindent játszott a soultól a hiphopig, hamar felfedezte magának a technót és nyitott is egy klubot Spinclub néven. A klub négy évig működött, majd Chris a frankfurti Eye Q Recordsnál kezdett el dolgozni, ahol megismerte André Waltert, aki barátja és szerzőtársa lett később. Első lemezüket a Global Ambitionnál jelentették meg, de Chris hamar alapított egy Soap nevű technokiadót is két másik barátjával.

1995 végén lehetőséget kapott, hogy a legendás frankfurti Omen klubban is bizonyítson, ahol fellépése olyan jól sikerült, hogy hamarosan a klub rezidense lett. Rá egy évre létrehozta a Fine Audio Recordsot is, amelynek hetes és tizenegyes sorozata nemzetközi elismerést hozott számára. Két évig az Evosonic Radioban házigazdája volt egy heti műsornak is.

1999-ben játszhatott először az U60311 klubban. Később rezidense lett a klubban minden hónap első péntekén tartott "Es ist freitagaaabend...!" partysorozatnak. Ekkortájt alapította saját kiadóját is, a CLR-t, így már maga tudta megszervezni saját fellépéseit.

2003-ban megnyerte a legjobb német dj-nek járó díjat a German Dance Awardson, olyan előadókat előzve meg, mint Sven Vath, Paul van Dyk vagy Westbam. Idén pedig a Ravelin Magazin olvasói szavazásán megkapta a legjobb remixer díját is.

Az M47-ben a klub rezidense, Zsíros kezdi majd a melegítést, őt követi Liebing egy négyórás szettel. A német után a teheráni születésű Behnam következik, és Smith, a klub másik rezidense zárja majd a bulit.

A Halloween éjszakán minden vendég ajándékot és csokoládét kap majd, újra láthatják a csinos táncosnőket, illetve a dekoráció is egyedi lesz. Belépőt csak a helyszínen lehet vásárolni négyezer forintért.

Greksa László