Mindenből (legalább) egyet - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Pompásan eloszlanak a hétvégén a nagy nevek, szinte valamennyi fontosabb stílusban lesz messze földön ismert vendéggel kecsegtető party. Jön Anthony Pappa, Paul B, Bassface Sascha, Dave Clark, Howie B (ezt otthonról is követhetjük az [origo>play] kihelyezett webkamerájának segítségével), Trace, Steve Lawler, Oliver MacGregor... és kiválasztottunk egy kisebb, de annál érdekesebbnek ígérkező bulit is.
Vágólapra másolva!

Pappának pénteken sűrű lesz a programja. Kecelen, a Club Kronában (Vasút utca) kezd, Chriss, a Secta Sound System liveact, Shabaam és mások társaságában (itt az első ezer jegyvásárló Pappa mixcédéjét kapja ajándékba), hogy aztán átránduljon a Home-ba (III., Harsány lejtő), boldogítani egy kicsit a progresszív-house budapesti közönségét is. Az Essence-re vele tart Chriss, majd csatlakozik Pöli, a kisteremben meg Blackman, Andrewboy és Rusty ügyködik.

Dave Clark ugyancsak pénteken celebrálja a technomisét a sárospataki Highlanderben. Segítségére lesz Andy Slate, Budai, Vajko, Julian és Peetboy. Itt említjük meg, hogy szombaton, a budapesti Kashmirban (IX., Üllői út 51.) a német Eric Sneo és a szerb Dejan Milisevics szintén technóban utazik.

A fővárosi drum'n'bass-fellegvár most egy hétvége erejéig a Livingroom (V., Kossuth Lajos u. 17.) lesz. Pénteken a német Bassface Sascha játszik, továbbá Solid, Cadik, Bal és Size9 - a kisteremben pedig hiphopot tesz majd fel Ozon, Future, mc Busával kiegészülve.

Másnap ugyanitt Dsci4 Night, a neves kiadó képviseletében Trace, illetve itthonról Safair, SKC, Chris.su, Longman és Bratwa lép fel; eközben a breakbeat-teremben Tb Gon, Marvin, Naga, Kevin, Tégla és Isu tördeli az ütemeket. Itt is lesz hiphop, a Vinyl Warriorsszal.

Dramaba azért máshol is lesz, szombaton például a Promontor-katakomba névre hallgató Budafoki Labirintusban (XXII., Kossuth Lajos utca 82-94.). Az orosz Paul B és a francia mc Wadi transzkontinentális együttműködése mellett még Midlow is zenél. Nincs Labirintus-buli egyetlen irányzattal: a psytrance-részleget a lengyel P. Mac vezeti, rajta kívül Jirzij, Tsubi, Paya és Danger szerepel a lineupon.

Stilárisan nehéz volna skatulyázni az A38 szombati rendezvényét, melyen a beszédes nevű Pussyfoot kiadó jeles munkatársa, Howie B képezi a fő attrackiót. Aki muzsikál még: Palotai, Marcel, Secam, Cop, míg a szöveg Sena reszortja lesz. Ezt az eseményt az [origo>play] webkameráján akár otthonról is végignézhetjük, -hallgathatjuk.

Szombaton tartja a Jazz Turbulence a Bomb the Jazz magyar kiadását, a Trafóban. (IX., Liliom u. 41.). A házigazda, dj Suhaid mellett Shuriken, Kanada Káosz, Don Leon és pakolja a bakeliteket, a magunk részéről melegen ajánljuk ezt a programot.

Egy vidéki progresszívbulival kezdtük, azzal is zárunk: a siófoki Flörtben Oliver MacGregor és Steve Lawler táncoltat, a hazai ízeket Kühl, Chriss, Moonline, Dandy és Garay képviseli.

Bővebben és a többi partyról a Partytárban.