Techno- és proghouse-sztárok a hétvégi partykon

Vágólapra másolva!
Ezen a hétvégén fejeződik be a Red Bull dj-versenye, a Masters of Music, melynek gáláján Dave Seamen lesz a sztár. A másik proghouse-os nagyágyú, a japán Satosie Tomiie a Home-ban táncoltat. Székesfehérvárott Inigo Kennedy technózik, a Kashmirban pedig Surgeon. És lesz egy break-hős is: General Midi, illetve egy hiphopper, az orosz Vadim, akinek az előadását az [origo>play] webkamerájával is követhetjük.
Vágólapra másolva!

A japán Satoshi Tomiie a Home-ban szerepel a hétvége első estéjén, kedvenc proghouse-lemezeivel, az Essence sorozat aktuális buliján. Vadim pedig egy egész orkesztrával lép föl az A38-on, az [origo>play] figyelő webkamerája előtt, mellyel lehetővé válik, hogy az egész bulit otthonról csekkoljuk.

Pénteken a székesfehérvári Mártírok útján, a Resistance-en a brit Inigo Kennedy pörget, feltehetően erős technolemezeket. Techno is szól majd a szombati Dungeon Tripen, egy új budafoki labirintushelyszínen, mely végre újra egy irányzatgyűjtő party, a techno mellett goával, drum'n'bass-szel és egy chill-teremmel.

Szombaton, a Hajógyári-szigeten lévő Dokkban és a Sziget Events Hallban bevégződik a Red Bull Masters of Music nevezetű dj-verseny. A gálán Dave Seaman osztja az ütemeket, többek között Kühl, Tommyboy és a Slam Jr.-féle Strictly társaságában.

A Trafó-pincében a brit breakbeat-nagyágyú, General Midi játszik szombat este, a Breaks Heroes partyn. Az egy sarokkal odébb lévő Kashmirban pedig a brit technós, Surgeon pörget. A Dirtybass nevű bulin rajta kívül többek között a hyperes Jay Cortez is fölrak.

Még több party és részletek a Partytárban.

Forrás: [origo]