Három drum'n'bass-party szombaton

Vágólapra másolva!
A hétvége partyprogramjai közül legérdekesebbnek a Darkside szervezte Raider-buli ígérkezik, ahol a kemény drum'n'bass mellett lesz psy, breakbeat és hardcore is. Talán még érdekesebb, hogy ezen kívül kettő másik nagyobbnak ígérkező dnb-bulin is ugrálhatunk.
Vágólapra másolva!

Péntek este hétkor a Kashmirban maga a nagy Kelet-kutató, ponyvaszerző Leslie L. Lawrence nyitja meg a Hyko pszichedelikus hatású képeiből összeállított kiállítást, ami után természetesen hatalmas psypartynak kell következnie. Mindez ingyen, az Andromeda szervezésében.

Ugyanekkor a Trafó-pincében a Deego mutatja be új albumát a Next Episode nevű bulin, de játszanak még mások is. A pesti "vigalmi negyedben" található Teafű kávézóban pedig folytatódik a Syrup Tour, a brit Nostalgia77-nel (Tru Thoughts) és Natural Selffel (Breakin Bread/Tru Thoughts), mindössze nyolcszáz forintért. Aztán szombaton nagyjából ugyanez a program a veszprémi moziban található Expresszóban.

A dramabaszervezők marhára belehúztak ezen a hétvégén: három nagyobb(acska) bulit is találunk a fővárosban, ahol ilyen-olyan külföldi dj adja alánk a lovat. A Kashmirban a brit XO és a német Rusher pörget három Blade-lemezessel, ezerötszázért, a szomszéd utcai Trafó-pincében a Deep Music Depo és az Impulsecreator közös buliján Cyantific lesz (ez csak ezerkettő).

Az óbudai Converse Skateparkban a Renegade Hardware-es Raider celebrál bulit, aki a feltörekvő dnb-generáció sötétebbik oldalát képviseli. Itt lesz még breakbeat-, psy-, sőt hardcore-helyszín is; mindez elővételben váltott jeggyel csak egy ezres, a helyszínen vásárolva ezerötszáz. A party egyébként egy egésznapos gördeszkás happening része.

A fertődi Graffity Cityben technomulatságon (Minimal Function) pereghetünk, többek között az osztrák Felipével és Budaival (Egoist/Freee). A kiskunmajsai Club Alcatrazban egy Titán-fiú és négy lány méri össze dj-tudását, technós és trance-es műfajokban, ezerötszázas belépőért.

Még több hétvégi party a Partytárban.