Hétvégi partyk: elképesztő felhozatal

Vágólapra másolva!
Belehúztak a partyszervezők; a teljesség igényével csak a legnagyobb külföldi neveket említve a hétvégi, meglehetősen komoly felhozatalból: Beat Bizarre, Yahel, Son Kite-Ooze, Tiesto, Calibre, Altom, Edoardo.
Vágólapra másolva!

Az esztergomi Vaskapunál, a kilátónál az ősi Naga, Titusz páros Kevinnel kiegészülve oltogatja a népet péntek este. Ugyanekkor egy másik kilátónál, a János-hegyinél Broken Rhythm Night, zsíros breakekkel (Erká, Midlow stb.) és finom progikkal (Psure...).

Az A38-on Szezonnyitó Szintfelmérő lesz az első hétvégi esten, a tetőteraszon a Bosi-féle dancehall-reggae-kkel, alul pedig Gerzsonnal. Az M47 nyolcadik fennállását ünnepli, Zsírossal, Smith-szel és Amokkal, vagyis csupa helyi erővel.

Pénteken indul a kétes előzményű Psygnosis fesztivál (eredetileg az érdi katlanba írták ki, aztán átvitték az óbudai katlanba), melyen az első nap éjfélkor kezd az ibogás Beat Bizarre, aztán jön a protoplazmás dj Oyle (állítólag proghouse-zal), akit maga Yahel követ, akit akárhogyan is, de nevezhetünk (egy izraeli) legendának. Másnap pedig hétórás Son Kite-féle produkció. Először elektromos hegedűs live-val, aztán dj-szettel, majd chill-felállásukkal, az Oozéval.

A hétvégén lezárul a Heineken dj-versenye, Thirst. Pénteken lezavarják a döntőt, majd másnap sanszosan óriási bulit kerekít az egyik leghíresebb dj-világsztár, a holland Tiesto, aki nem mellesleg a verseny zsűrijének elnöke.

Szombaton az A38-on, a Bladerunnaz buliján az észak-ír Calibre kerget liqiudfunk-őrületbe. A mendei Club Prince-ben a szintén holland (és nagy zenész) Speedy J játszik. A dunavarsányi goapartyk utolsó idei darabját ezen a napon rendezik. A Neurobiotic-labelpartyn Altom live és dj Edoardo lesz a fő attrakció.

Részletek a Partytárban.