Antix, Cox, Hype, Nowsound - hétvégi partykínálat

Vágólapra másolva!
Pénteken indul az osztrák szervezésű Liquid Exchange Festival, de ugyanekkor lesz Dave Seaman és Sickratman-lemezmutogatás is. Szombaton Antix Harasztiban, Rewind-extra mc Jamalskival a Mokkában, Nowsound Hype-val, Arnolddal és Friendlyvel a Palme-házban, valamint Palace-záró Carl Coxszal. Nem rossz a felhozatal tehát.
Vágólapra másolva!

Pénteken a kultiplexes Sickratman-lemezbemutató és a Dave Seaman-es Renaissance-buli (Pacha) mellett az agárdi kempingben elkezdődik a Liquid Exchange nevű psytrance-fesztivál is. A vasárnapig tartó programban számos ismert hazai (például a Quantum State) és kevésbé ismert külföldi (Kajola, Lifeline Interruption) liveact lép föl. Az osztrák Raumcrew bulija vasárnapig tart, szombattól a zárásig húsz euróba kerül a belépő.

Szombat este a dunaharaszti hosszúhegyi horgásztó mellett a magyar "DH Project találkozik az Ibogával" (egy dán progpsy-kiadó). Az alkalomra magát Antixot hívták meg, aki hajnali öt körül kezd liveactbe, de valamikor a buli folyamán az új-zélandi srác Barton néven dj-zni is fog. Beugró a helyszínen háromezer forint.

A siófoki Palace záróbuliját tartja szombaton, már szinte hagyományosan az egyik legnagyobb dj-világsztárral, Carl Coxszal. A Techonarena mellett lesz Progressive Garden (Chriss, Dandy) és Audio Visual Bar (Jutasi).

A Mokka Cukában Rewind-special, Rewind on the Run - Bush in tha Jungle néven, ahol a rezidens Palotai és Cadik mellett most Ozon és Solid is pörget. De a fő fellépő a francia mc Jamalski lesz. Belépés természetesen ingyen.

Ezen az estén egy másik hasonló zenei irányú (break-témák) partyt is rendeznek a fővárosban, mégpedig a Nowsound versus Chew the Fat!-ot (a városligeti Palme-házban). A dramabahelyszínen a brit dj Hype osztja az ütemeket, a szöveget az ugyanonnan érkező mc AD. A Breakbeat Roomban a bristoli Chew the Fat! klub rezidensei, Paul Arnold és Freindly pakolják a röfögős breakeket. Belépő a helyszínen háromezer-ötszáz forint.

Részletek a Partytárban.