Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

www.beats.hu - Megújulása óta szemrevalóbb dizájnnal tüntet, no meg a nyitással a mainstream és az egyéb stílusok felé.

www.breakbeat.hu - Hírek, bulik, lemezajánlók, dj-listák, jó cikkek... mi kell még.

www.dancehall.hu - A legkomótosabban frissített "stílus.hu", és most nem csapjuk le a szubkulturális magaslabdát. Aki riddimbolond, nem hagyhatja ki.

www.drumandbass.hu - Áttekinthető, megbízhatóan frissülő oldal, értelmes cikkekkel. Törtek terén igazodási pont.

www.freeemagazin.hu - Az (ismét) egyetlen országos nyomtatott orgánum netes verziója. Archívum, galériák, fórumozás ínhüvelygyulladásig.

www.goa.hu - Szépségversenyt nem fog nyerni, no meg kicsit belterjes. Sok kép, kevesebb információ, de érezhető lelkesedés.

www.hiphop.hu - Előnyére vált a megújulás, bár hiányoljuk a "Van, aki füvezik, van a fázik" nyitóoldalt. Korrekt és lelkiismeretes szubkultúrafórum.

www.mancs.hu - Elsősorban nem zene, pláne nem csak elektronikus. De időnként az is. Kultúrkörileg mindenképp idevág.

www.mk2.hu - Nemrég indult online rádió, hiphop-, dnb- és break-műsorokkal, letölthető mixekkel, partykép-galériákkal.

www.musicforever.hu - Intenetrádiózással, fiatal producerek bemutatkozásával foglalkozó oldal, hírek, bulik, lemezajánlók, interjúk, mixek, cikkek, és még sok minden más az elektronikus zene ösvényén.

www.pardey.org - Nagy és jelentős gyűjtőszájt, olyan, már rég nem frissülő, de lenyűgöző archívummal bíró aloldalakkal, mint az acid.pardey.org.

www.partypeople.hu - Sokoldalú, ám mindenekelőtt fotókban virít. Az erősen bulvárízű "magazin" menüpont bizonyára egyedülálló a piacon.

www.pulzar.hu - Régi, méltán elismert motoros. A hírszerkesztés elsőre kissé eklektikusnak tűnik, de a téma szerinti csoportosítás hasznos tud lenni.

www.soundhead.hu - Elsősorban négynegyedek, mindazonáltal igyekszik átfogó lenni. Komplett portál, sok képpel.

www.techtrance.hu - Igazi közösségi oldal, az olvasók is írják. Duma több csatornán: fórum, csevegés, üzengetés...

www.tilos.hu - A kályha, ahonnan elindulhatunk. Történet, dj-k, műsorok és rengeteg letölthető zene. A rádió is hallgatható.