Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tizenöt éves a siófoki Flört

Vágólapra másolva!
Szinte hihetetlen, de tizenöt éves a Flört, a siófoki Ezüstpart és az egész az ország egyik kultklubja. Szombaton óriási partyt rendeznek ebből az alkalomból, hat dj-vel, két helyszínnel.
Vágólapra másolva!

A megaklub megapartyján ott lesz az összes eddigi Flört-rezidens, akik lejátsszák majd összes régi és új Flört-slágert, melyre a csillogó szórakozóhely összes illusztris és kevésbé illusztris vendége csápolt és vigyorgott.

A Classical Roomban a régi idők házigazdája, dj Roger '95 és '97 közötti lemezeket pakol majd, utána jön Budai (Egoist Records/Freee Magazin), aki ugyanebből a korszakból tesz föl talpalávalót. A következő kétéves időszakot Tommyboy (Underground Records) reprezentálja. Őt követi Szeifert, a '97 és 2000 közötti korszakkal.

Ott lesz a mi jó Sterbinszkynk is ('98 és 2000 közötti zenékkel érkezik), az ifjú és méltán sztár Chriss-szel (BPM) együtt, illetve az egyik legrégebbi motoros Kühl is. Utóbbi kettő a 2000-től mostanáig megjelent trackekből válogat a Fresh Roomban, feltehetőleg a legjobb, legfrissebb proghouse-felvételekből is.

Két szerencsés olvasónk a párjával, barátjával, pajtásával, barátnőjével ingyen mehet el a nagyszabású születésnapra, ha elküldi nekünk a nyeremeny@origo.hu címre legalább egy klasszikus Flört-sláger címét. Segítség a Flört.hu-n.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről