Csengőt és vásárlási kedvezményt ígér az időseknek a Fidesz

Vágólapra másolva!
Dézsi Csaba András, a Fidesz-MDF közös győri polgármesterjelöltje külön programot készített a városban élő idősek segítésére. Kedvezményes vásárlási lehetőséget, jelzőcsengőt és hasznos elfoglaltságot a biztosítana program.
Vágólapra másolva!

A jobboldali szövetség külön programot készített a városi idősek megsegítésére. A győri nyugdíjas-szervezetek egy külön alapból kapnának támogatást e program szerint. Az önkormányzat jelzőcsengő rendszert építene ki, mellyel a magányos idősek egy gombnyomással jelezhetnék, ha segítségre van szükségük. Kedvezményesen vásárolhatnának több üzletben a nyugdíjasok, mert a jelölt tervei szerint erről megállapodást kötne az önkormányzat néhány városi bolttal. Az idősek és fiatalok problémáin is segítene a győri fideszesek szerint, ha a nyugdíjasok gyermekfelügyeletet vállalnának. Ez az időseknek hasznos időtöltés, a fiataloknak pedig komoly segítséget jelentene Dézsi szerint.

A fideszes jelölt idős-programja mellett megígérte, hogy csökkenteni fogja a távhő, víz- és csatornadíjat, továbbá decemberben a város karácsonyi ajándékként átvállalná a szemétdíjat mindenkitől.