Vágólapra másolva!
Zsinka László, a fővárosi MIÉP frakció vezetője Gy. Németh Erzsébet visszalépését követeli: szerinte a szocialista főpolgármester-jelölt gyanús körülmények között jutott reklámfelülethez, ráadásul egy olyan francia politikustól idézett, aki részt vett az 1920-as trianoni béke előkészítésében.
Vágólapra másolva!

Zsinka László, a MIÉP fővárosi frakcióvezetője, és XVI. kerületi polgármesterjelöltje szerint Gy. Németh Erzsébet irreálisan kevés pénzt költött kampányára. Gy. Németh korábban azt mondta, összesen 30 millió forintba kerül a kampánya. Zsinka szerint ez lehetetlen, mert csak a jelöltet ábrázoló plakátok elhelyezése többe kerül. A MIÉP-es politikus szerint Gy. Németh vagy többet költ, vagy törvénytelen kedvezményeket kap. Zsinka szerint gyanús az is, hogy Demszky Gábor a BKV felületein hirdet, mert a közlekedési vállalatot a fővárosi önkormányzat befolyásolhatja.

Zsinka azért követeli még Gy. Németh visszalépését, mert a szocialista jelölt egy alkalommal elmondott egy idézetet Georges Clemencau volt francia köztársasági elnöktől. Clemenceau volt annak a béketárgyalásnak a vezetője, mely a trianoni döntést hozta. Zsinka szerint "aki Clemencea-t idézi, az nem magyar érzelmű".