Virtuális vámpírlány a Playboy címlapján

Vágólapra másolva!
Szerfelett merész húzás, de a Blood Rayne készítői elérték, hogy a neves férfimagazin címlapjára kerüljön hősnőjük. Lara Croft után újabb virtuális szexbomba születhet.
Vágólapra másolva!

Igen komoly reklámkampánnyal készül a Blood Rayne kiadója, ugyanis nem elég, hogy a játék nem PC-re, Xboxra, Play Stationra készül el - a hősnőt egy váratlan húzással a Playboy címlapjára is kiteszik. "Ez az első alkalom, hogy ilyesmi előfordul egy ilyen magazin történetében. Higgyenek nekünk, ha azt mondjuk, hogy Rayne nem fog csalódást okozni" - nyilatkozták a játék - és a virtuális vámpírlány - tervezői.

Rayne nemcsak a neves magazin címlapján fog szerepelni (Spanyolországban biztos kikerül), mellette még a filmvásznon is feltűnik. A cég filmet készíttet a játék alapján: Kristanna Loken lesz a hősnő, Ben Kingsley pedig az édesapát alapítja majd. Múlt héten már több színész jelezte, hogy felkészült a munkára. A filmet szeptember elején kezdik forgatni Romániában.

A Tomb Raider lehet az egyik nagy előd: az egyik legnagyobb karriert befutott számítógépes játékok egyike volt, 1996-os első megjelenése óta legalább 30-35 millió példány kelt el a folytatásokból világszerte. Lara Croft az elmúlt évek során népszerűség tekintetében a hollywoodi csillagok közé küzdötte fel magát. A játékból készült első akciófilmet 2001 nyarán nyáron mutatták be a hazai mozik, ebben Lara Croftot Angelina Jolie személyesítette meg.

A Tomb Raider második része már kevésbé volt sikeres, de címlapokra került, mivel a kínai cenzorok nem engedélyezték forgalmazását, mert állításuk szerint az hamis képet fest az országukról. Úgy vélték, hogy Kína kaotikus országként jelenik meg a produkcióban, amelyet legitim kormány híján titkos szervezetek irányítanak.