Sharon Osbourne majdnem lelőtte férjét

Vágólapra másolva!
Sharon Osbourne majdnem lelőtte szeretett férjét, Ozzyt, aki megpróbálta megfojtani feleségét. Igaz, az eset tizenöt éve történt, azonban a kitartó feleség csak most mert beszélni róla a nyilvánosság előtt. "Ozzy az Isten ajándéka, de ha lett volna fegyverem, használtam volna" - nyilatkozta a heavymetal-zenész kedvese.
Vágólapra másolva!

Sharon televízióshow-jában (július 29-én) egy interjú során olyan női elítélteket szólaltatott meg, akik megölték az őket sértegető, bántalmazó barátjukat, férjüket. A könnyekkel küszködő Sharon bevallotta meghívott vendégeinek, hogy ő is áldozata volt már otthoni erőszaknak.

"Ozzy ivott, majd drogokat vett be. Ez volt az a pont, ahol erőszakos lett velem, és majdnem halálra fojtogatott. Ekkor kihívtam a rendőrséget. Ő az Isten ajándéka, de ha lett volna fegyverem, használtam volna."

Az emlékezetes incidens a pár otthonában történt Buckinghamshire-ben 1989-ben. Ozzyt őrizetbe vették, emberölési kísérlettel vádolták, mivel kétségkívül felesége életére tört. Ozzynak egy időre megtiltották, hogy kapcsolatba lépjen Sharonnal, és azt is, hogy otthonuk közelébe merészkedjen - jelentette a Reuters.

Sharon elmondta azt is, hogy a letartóztatás után Ozzy élete más irányt vett.

"Hála Istennek, hogy nem volt fegyverem. Éppen ezért ellenzek mindenféle fegyvert, kést és hasonló dolgot, mert tudom, hogy ha lett volna egy nálam, biztos megpróbáltam volna vele megvédeni magam" - mondta Sharon.